Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Emeğine sağlık Cuma gününden beri çoğu şeyi gördük sayende. :smiley: :raised_hands:

2 Beğeni

Valla evet. :slight_smile:
5 dk sonra çok sağlam giriyorum ben de :smiley: ama peşini bırakmaycağım o ıslak arazi dokusunu çözeceğim, yoksa bilerek mi çıkardılar modculara destek olmak için? çünkü yani önce olup da sonradan olmaması biraz garip, galiba zaten ne de olsa adamların oyunu oynanıyor modcular da kazansın diye onlara malzeme olarak bırakmış olabilirler, aklıma bu geliyor, yada update ile falan mı getirecekler anlamadım ki, kötü gözüküyor diye feedback aldılar ondan kaldırdılar desem kötü de gözükmüyordu.

Biraz çirkin duruyordu ama neyse şimd de elektrik gitti bende

Oyunu epic games ten satın aldım indirdim fakat çalıştıramıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Aynısı Bendede var

nasıl düzelticez bunu

Epic’ten aynı hatayı bende alıyorum, tekrar yüklememe rağmen çözüm olmadı çözüm bulan varsa foruma yazarsa sevinirim

Hata mesajı nedir?

Hata mesajı vermiyor oyuna başlat a tıklıyoruz, çalışıyoruz diyip tekrar eski haline dönüyor, sürekli aynı süreç devam ediyor, oyunda çalışmıyor tabi

Giants Sorunu Çözmeye Çalışıyormuş Epicle ilgili olan sorunu

Arkadaşlar bende oyunu aldım ama satın almamışım gibi gözüküyor ne yapmalıyın?

Güncellemeleri al veya denetle butonuna bas.

bu hatayı yaşayan var mı? nasıl çözeceğiz

yaptım olmuyor ya

microsoft store dan oyunu alıp oynayabilen var mı ?

bende de indirmeye bir türlü başlayamadı yarım saattir bağımlılıklar denetleniyor diyor :frowning:

MS Store’dan almıştım bende indirdim girdim, ama alt+tab yapmadan oyunda ses gelmiyor alt+tab yaptıkten sonra sesler geliyor nasıl bir hataysa hangi tuşu atarsam atayayım araçtan aşağıya inmiyor :smiley: :smiley: bir yeri ziyaret et diyorum anca ondan sonra herhangi bir araçtan inmiş olabiliyorum.

Edit: Problemi oyunu indirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatarak çözdüm.

Evet, MS’den alıp girebilen varsa yeşillendirebilir mi?

Epic Gamesin verdiği hatanın çözümünü bulan varsa burada paylaşsın ve epic çalışanları oyunda hata yok diyor ama çözümde bulamıyor