Farming Simulator 25 [Ana Konu]

bu microsoft store de xbox versiyonunu aldığım için oyunu pc ye indiremiyormuşum olaya bi bak nerden bileyim xbox sürümünü :sweat_smile:

arkadaşlar sanırım ben pc yerine xbox olarak almışım ön siparişte herhalde ya o yüzden mi kitaplığımda gözükmüyor acaba oynayamaz mıyım pc de

Bağımsızlıklar denetleniyor diyor, bu aşamada kaldık.

Ben kaldım arkadaşlar, size iyi eğlenceler :smiley:

Oyundaki FSR sistemi bozuk. AMD ekran kartıyla bile görüntü bozuklukları yaşıyorum. Beyaz parıltılar geliyor.

1 Beğeni

ayarları değiştirdikten sonra belgelerdeki shader_cache silmek işe yarayabilir

İndirmeye başladı fakat çok yavaş 2,75/36,14GB 20:00’ye kadar inebilse keşke :frowning:

1 Beğeni

Ben onu yaşadım sürekli ama nvidiadır diye dedim kapatmıştır diğer oyunlarda açabiliyorduk sorun olmuyordu.
Şu an internet yok farming oynuyorum. Yemek yiyorum bi yandan asansöre sövüyorum.

MS Storedan indirince my games kalasöründe FS yok, xbox uygulamasında da açılmıyor ms store’a gönderiyor. FSR bozuk.
MS Storeda, Steamde olduğu gibi dosya konumuda yok, oyun dosyalarına nasıl ulaşıyoruz bilen var mı?

bende de bu hatayı veriyor çözemiyorum da

karşılaşan ve çözebilen var mı?

şu anda epic games ile ilgili olan sorunu çözmeye çalışıyorlarmış.

1 Beğeni

Korsan indirenler daha rahat oynadı oyunu

1 Beğeni

Oyundaki FSR sistemi çöp olduğu için DLSS’de açamıyoruz. Son işlemeyi 4x’e alınca da oyun kasıyor. Yapacağın işi seveyim Giants. :slightly_smiling_face:

Epic Games e Güncelleme geldi inş oyun açılır

Packages kısmına atıyorsa zort

Appdata/local veya locallow içinde packages ara sonra orada farmingle ilgili bi klasör bulmaya çalış bakalım. Mobşldeyim bakamıyorum hiçbir şeye

Ama bunları denedik gördün anormal şekilde fps düşüyordu. :melting_face:

Başka bir çözüm bulmak lazım.

ben microsofttan aldım oyuna girdim sıkıntı yok

year 1 pass ile birlikte almayı düşünüyorum. Sizce hangi platformdan almalıyım. Epic? Steam?

Attıkları Güncelleme Gene Sorunlu Gene Oyunu açmadı (fotograf anlatıyor zaten)

2 Beğeni

aynen burada
AppData\Local\Packages\GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC\LocalCache\Local

2 Beğeni