Farming Simulator 25 [Ana Konu]

şansa güncellemeleri denetle dedim direkt indirmeye başladı :smile:

1 Beğeni

Hahhaha Sağolasın valla indirmeyi denedim denedim baktım yok inmiyor, güncellemeleri denetle dedim bende de inmeye başladı :smiley: Teşekkürler.

1 Beğeni

microsoft store ozelinde degil genel olarak indirme surekli olarak yavaslayip hizlanip tekrar yavasliyorsa hdd/ssd’inizde on bellege yazma aktif olabilir, device manager’dan kapatabilirsiniz.

pc yi kapatıp açınca kendine geldi yüksek ihtimalle windows un insider sürümü kaynaklıdır

Herkese hayırlı olsun :smiley:

image

Vay arkadaş ya, herkes indiriyor cayır cayır, 58 dolar veren ben saf saf bakıyor öyle :smiley:

Harbiden ya steamde hala aynı kafayı yememek elde değil

bakalım girecek mi :smile:

saat dilimini değiştirsek erkenden girebilir miyiz acaba? yeni zelanda dakiler şimdiden başlamışlardır oynamaya

1.2.1.0

Steam de indirme açıldı sonunda

Hadi hayırlı olsun herkese iyi oyunlar

1 Beğeni

başladık yavaş iniyor sadece

Oyun resmi olarak çıkış yapmıştır.

1 Beğeni

An itibarıyla oyunun boyutu 36,28GB olarak gözükmekte.

An itibariyle oyuncu sayısı. :smiley:

Yine işi götürdüler valla, adamlar öyle yada böyle oynatıyor, en az iki katına belki üç katına çıkacak bu sayı.

1 Beğeni

Saniyede kaç mbps hızla indirdiğini göremiyorum nedense.

avrupalı amerikalı gördüğü gibi siparişi basıyor. :smiley: mesele farming oynamak, her zaman oynamak, her zaman aynı oyunu, aynı modlarla oynamaya devam etmek…

1 Beğeni

Multiplayer sunucuları oluşturulmaya başlanmış. Slot hala 4 :smiley: ben oynamaya devam ediyorum. Yemek yerim ona göre tekrar açarım. Siz de ilerleyin iyice görün her şeyini tabii görmediğiniz bir şey kalmadı.

2 Beğeni