Günleri uzatıp zamanı biraz hızlandırıp da devam edebiliriz, belki yerde kar görme olasılığımız daha fazla olur
Oyunun harita klasöründeki bir dosyada gündüz sıcaklığını düşürünce de kar yerde tutuyor ben eğer değişmediyse (değiştiğini sanmam) yine öyle yapmayı düşünüyorum zaten multi oynamayı düşünmüyorum kar dediğin gündüz de tutar bunlar 2 oyundur niye gündüz sıcaklıklarını bu kadar yüksek yapıyor hiç anlamıyorum
gündüz tuttu aslında bende de ama yani zaman aralığı çok az o yüzden daha da uzatıp oynamak gerek ancak o da oynanışı yavaşlatıyor. temel şeylerde değişim sıfır. işte onu sorguluyorum ufacık güncelleme veya dlc ile gelebilecek model yenilikleri yeni bir oyun olmuyor. oyun motorunun güncellenmesi çok güzel ama son kullanıcı ilgilendiren tarafı deformasyon sadece gerisine karnımız tok. daha iyi harita tasarımı çok güzel ama bu kadar.
Yine bir şeyler garip çalışıyor
Şimdi bi bu videoya bakıyorum, bir de senin videoya, senin videoda kar düz bir şekilde gözüküyor, adamın videosunda böyle yığın gibi oluyor yolun kenarlarında falan, izlediğiniz zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bu adamın videosu
Bu senin video
bende o kadar yağmadı gitti zaten bi fark yok.
Fark ediyor mu az yağmasıyla çok yağması? öyle bir mekanik var mı oyunda
bi kat daha gelseydi aynısı olacaktı. hemen bitti. o yüzden kodlarda ayarlayıp denenebilir ama geçip gidecek. tadı kalmadı böyle atlatınca yine aynı şeyi oynuyoruz. ben tamamen modları bekliyorum.
daha önce de böyleydi sistemi sadece ezilmiyordu.
Hmm, benim ondan haberim yoktu, yani daha fazla yağınca kademe kademe yığın şekline dönüşüyor, aynı yukardaki resim gibi.
Yalnız mevsimleri çok güzel yedirmişler bu sefer ya harbi diyorum ortam çok güzel oluyor zemin deformasyonu falan
Zaten mevsimler olmasa bu kadar oynayanı da olmazdı ve fs22 de kar hem ezilmiyordu ve mesela ev,ahır ve baraka çatılarında kar birikiyordu oyunu kaydedip çıkıp tekrar girince tek katmana dönüyordu öyle bir sıkıntı vardı fs25 öyle değildir inşallah
Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum en azından sıcaklığı düzenlemek daha gerçekçi oluyor. Oyunun mevsim içinde verdiği sıcaklıklar çok da gerçekçi değil.
Galiba önyüklemeyi çıkışa kadar açmayacaklar.
Aşırı saçma bir olay ya açsana zaten yarın çıkıcak erkenden indirelim
Korsana karşı koruyamıyorlar oyunu galiba ondan açmıyorlar, yanlış hatırlamıyorsam fs17 daha çıkmadan bir iki gün önce korsana düşmüştü.
Benzer bi durum olmasın diye açmayacaklar galiba tam emin değilim ama.
Denuvo ekleyerek korurlarda zaten sınırda olan optimizasyonun üstüne toprak atmış olurlar
yüksek oranda birikirse silajda görüldüğü kadar hafif eziliyor , karda görmek için ekin tahribatının açık olması gerekiyor çünkü sadece tarlalarda geçerli
Beyler yavaştan geri sayıma başlayabiliriz. Discord hesabımı aşağıya bırakıyorum. Hem oyunu oynarken sohbet ederiz müsait zamanlarda, hem de aramızda mod paylaşımı yaparız.
Discord: henkaix
neyi indirdin sen orda inmiş gibi gözüküyor olabilir gir bak bakalım oyun dosyaları varmı yüklediğin alanda. hepi topu 10 mb birşey o indirdiğin
Valla ona bakmadım yükleme kısmında 35gb yer istiyordu yükleye basıp yatmıştım onu kontrol etmedim dediğin gibi olabilir.
34 mb civarı indiriyor geri kalan yok ben de hocam