ortalama saat kaç gibi çıkacak oyun
16:00’daresmi çıkış @ Halit_Yalcin
malum sitelere düşmüş bile biz hala yükleme bekliyoruz
maşallah yine hızlılar. bende işten gelince yarın aksam indircem de sonra öbür güne oynayacam falan. bu akşam ön yükleme açmazlarsa korsanı indiririm artık diğerini yüklerken en azından oynarız biraz
cidden düşmüş len biz para verdik aldık oynayamıyoz millet crack oynayacak cidden bende indirir açılana kadar denerim adamlar daha ön yüklemeyi açmadı
Valla ben Şuan indiriyorum ön indirmeye açmadılar en azından denerim bi yarında orjinal versiyona geçerim artık
Abi şaka gibi spldfgjsggsgsd
Yine düşmüş korsana biz daha ön indirmeyi yapamıyoruz adamlar korsanda oynuyor ya.
1Gbit ile korsanı çekeyim yarına kadar bakayım ne var ne yok oyunda. parasını verip oynayamıyoruz oyun korsana düşüyor şaka gibi.
Ya dostlar riverbend mapindeki sis, hutan patai mapine göre baya az görünüyor. Hatta yayınladıkları gameplayde normal seviyeydi, şimdi azalmış gibi gözüküyor.
Bugünlük korsan sürümü indirecekler dikkatli olun. Yoktan yere virüs yerseniz orijinal sürümü de oynayamazsınız.
Valla ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Orda indirme kısmı normal gibi geldi bana ilk kez Store’dan bir oyun indirip oynayacağım için bilmiyorum orayı sonra oyna diyjnce oyunun menüsü açılınca dedim ki tamam oldu ama oyun dosyalarına bakınca durum hiç öyle değilmiş meğer.
Zaten şuan Xbox App’ta görünmüyor. Yarın çıkış yaptığı an görünecek. Oradan indirirsiniz. Acele etmeyin şimdi. Microsoft Store’a gereksiz yere bulaşmaya lüzum yok.
yarın 15:00’te yayını açarız. o saatte de çıkış videosu yayınlanacak.
- aynı anda mı yoksa daha önce mi bize güncelleme gelecek göreceğiz.
Sabanla tarla sürerken tabanın takıldığını gördünüz mü hiç? Sanki taşa çarpmış gibi takılıp sağa döndü bir videoda.
bu traktörlerin yarısı nereye gitmiş? Başta Claas markası olmak üzere neredeyse hiçbir şey eklenmemiş???
korsana yine erken düştü ama biz hala indirme bekliyoruz şaka gibi olay
şu an korsan oynayanlar oyunu türkçe yapabildiniz mi?
Microsoft store fs sürümü tr saati ile kaçta indirmeye/oynamaya açılacak bilginiz var mı ?
Yarın 16:00#de her yerde
- korsanda ingilizce olsun ne fark eder
Ben bir şey farkettim ama yanlış hatırlıyor da olabilirim, ama eminim, sanki oyun ilk duyurulduğu zaman 450 ekipman araç demişlerdi gibi bunu 400 olarak güncellemişler? Dün girdim bi baktım siteye 400 diyor, şaşırdım direk, zaten fs22 de 400 olarak söylemişlerdi.