10 palet çimento lazım. kar yağıyor tutarsa video çekiyorum.
@Mertcan39 suyun batmaya bir etkisi yok. modlarda ek bi değer verilirse olur herhalde göreceğiz. ağırlık sayesinde tanker dolduğunda yavaş gidiyoruz. sonuçta lastikler asfalta uygun traktör olsa daha seri çıkacak. ama sürmesi keyifli oluyor.
video çektim de akşama doğru hızlandırınca gene gitti. zaten karların çok kalması için mevsim günlerini en az 6 yapıyorduk.
ama şunu diyeyim kar güzel eziliyor. normal yollar ve sıfır zeminde ek katman geliyor.
ancak tarlada normal toprağın üstü beyaz oluyor. tuz dökerseniz gidiyor. ama eziliyor. ancak bu kar küreme aleti ile tarlaya girmeyin çalışmaz.
videonun yarısında grafik ayarlarımı gösterdim. montaja geçiyorum. akşam olacak zaten yayına geçeriz.
kar mevzusunda uzun süre kış mevsiminde fs22 zamanı oynamıştım güzeldi ama bu kadar yani ekemezsin, süremezsin vs. ancak fiziğe etkisi yok. gerçekçi bir kış yaşamıyoruz her şeyde olduğu gibi bu da yavan kalıyor. kış mevsimi için başka oyunlar oynayabilirsiniz.
mesela snowrunner’da güzeldi ama roadcraft’ın yeni özellikleri ile oradaki kış sistemi nasıl olacak? ya da ekleyecekler mi ilk sürümde?
daha iyi zaten aynı şey gider işime bakarım. oynayacağımız zaman oynamalıyız. bak mesela multiplayer server için hiç heves yok. 4 kişilik açmışlar bi de
Evet özellikle fs19’da belgelerimdeki save dosyasında hava tahmini vardı belki bana inanmayanlar olacaktır sıcaklık,rüzgar hızı ve yönü (normalde yön değiştiremiyordun sadece hızı ama ben yönlerin komutlarını biliyordum),yağış türü bunların hepsini değiştiriyordum çok da keyif alarak yapıyordum fs22 de sadece harita dosyalarının içinde tek bir dosyada yapılıyordu muhtemelen fs25’te de aynıdır
Fs19’un alman haritasını kendimce düzenlemiştim fs22 çıktığında bayağı bir uğraştım ve fs22’ye uyarladım şimdi fs25’e de uyarlamak istiyorum şimdi yeni oyun olduğu için yine uğraştırabilir ama ben bu oyunla uğraşmayı seviyorum
video zortlasa da grafik ayarlarını gösterdim uzun sürdü o kısım ama bakıp ona göre karar vermek isteyen verir. bugün rahat rahat oynayamadım o yüzden 18:00 civarı yayına giriyoruz.
şubatı da atlatırız. 3 gün kalmaya devam etmeli mevsim.
joystick bağlı olacak. ev inşaatı için gerekenleri taşıyacağız.
ahır kurulur, yeni ekipmanlar vs. alınır. güzel bir fabrika vb. tesis alabiliriz.