Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Ben de indirmeyi deniyorum ama yükleme simgesi kısa bir süre dönüyor sonra da oyun yüklenmiş gibi gösteriyor ama bir şey indirmiyor.Bir de yukarıdaki sorunuza cevaben game.xml ve gameSettings.xml’yi ve shader cache klasörünü de silin oyun belli bir süre sonra zaten alışıyor.

1 Beğeni

Ben oyunu çok beğendim inşallah kronik fs sorunları fs22’deki gibi olmaz da oyunu ağız tadıyla oynarız.Tabi ki halen bazı eksikler var ama fs22 ile kıyaslayınca artık eski oyuna insan girmek istemiyor.

Gece gece birkaç video daha izledim, FS 25 bu hâliyle tüm heyecanımızı üst noktada tutmaya devam ediyor. Kireç dökülmüş arazide 3D görüntüler ve deformasyon çok hoş gözüküyor. İlk defa oyunu kireci kapatmadan oynayacağım diyebilirim. Kaç gündür 12 Kasım gelsin de oynayalım diye bekliyoruz. Gel artık zalım! :joy:

5 Beğeni

işçiyi yukarı/aşağı başlatmışım. headland olması gerekiyor ancak tarlanın ortasını bitirdi. montajlarken fark ettim ekrana da yazdım. ben dışı aldım, işçi ise içini sürdükten sonra dışarıda kalan kısımları halletti ama düzen bozuldu. en son kafayı sıyırdı. buna ben sebep oldum galiba ama amaç deformasyonlu yerde oynamaktı.

zaten bu özellik bir işe başlarken hep kullanılacak ama unutulacak da…

skoda videosunu yarın öğlen yayınlarım. aşağı yukarı 10 farklı video gelecek. çoğu oynama amaçlı ona göre değerlendirin. pazartesi akşama kadar diğer işlerimi de bitirip yayına geçeriz. salı günü öğlenden sonra oyun açılmadan önce yayını açarım. canlı canlı feedbacklerinizi verirsiniz.

giants software da yarın canlı yayın yapacakmış.

2 Beğeni

Steam ön indirmeye açılsa da salı günü açıldığı gibi oynasak ya bu hafta da gece vardiyasına denk geldim uyandığım gibi girip oynamak istiyorum tabi gtx 1650 açıcakmı o da var :confused:

gtx 1650 açmaz

Valla salı günü görcez en azından orta ayarlarda açsa yeter fs22 yi en yüksekte sıkıntısız oynadım bakalım salı günü neler olacak

msfs2024 :stuck_out_tongue:

5 Beğeni

Minimum GTX 1050Ti istenilen bir oyunda, GTX 1650 oyunu açar. Kendi düşünceme göre medium ayarlar da stabil bir deneyim yaşarsın. Port iyi ise bazi ayarları high bile çekebileceğini düşünüyorum. Umarim stabil bir deneyim yaşarsınız.

1 Beğeni

Neye göre dayanarak net bir şekilde emin olmuş gibi bu yorumu yazabildin merak ettim :grinning:

1 Beğeni

Ön yükleme ile bilgisi olan varmı en azından açılacakmı ön yükleme epic gameste

Steamde de hala açılmadı yarın çıkış saatine bırakmasalar bari

geç saatte çektim. hızlı hızlı bakılabilri ama siz zaten gördünüz. :smiley:
karşılığında yeni kodiaq ile 1 hafta geçirmek istiyorum. dsfdsfdfs burada kötü tanıtıldı sürüş sarmıyor. gerçeği de öyleyse?

3 Beğeni

Bırakacaklar gibi duruyor ama keşke bırakmasalar işten gelince oynasak

büyük farmingci serhan aga yok. :smiley:
@gampue

1 Beğeni

eski bi kart böyle bi oyuna bana göre zor gibi geldi tabi denemeden bilinmez

*FS25 Joystick kontrollerinden OpenMenu açma tuşu kesinlikle silinmiyor. *T16’daki slider ise hep aktif kalıyor o yüzden ortalanması lazım ki haritayı açtığınızda kaydırmasın.

:rofl:

3 Beğeni

batma olayı yok değil mi ? Microsoft store da bakalım ne zaman indirmeye izin verecek