Farming Simulator 25 [Ana Konu]

vallah aynı be giants abicim :smiley:

3 Beğeni

Yıllardan beri biz ne oynamışız. fs 25 ten önce pek göze batmıyordu ama bugün fs 22 gireyim dedim yok hiç tat vermiyor bu görüntülerden sonra.

3 Beğeni

fdjsfsjfdsfndsf ahahahahahhahhahah giants voleyi yine vurdu önceden de vuruyordu.
yine vuracak. :slight_smile:

yalarım :stuck_out_tongue:

5 Beğeni

Sizleri bilmiyorum ama ben giantsın yine tam mekanikli bir oyun yapmasını beklemiyordum. FS25, Modcuların önünü açtığı için şu oyuna hypelandım. 22’nin yüzünü şeytan görsün yani, teması bile beterdi ve hatta 19un modlarının ötesine geçemedi. 25 modları ortalığı yakacak o konuda eminim. Sadece yağmur sonrası tarla ıslaklık mekaniği getirseler oyun değişiyor zaten. Çamurlu arazide pancar çekmek :yum:

2 Beğeni

Şu an her şeyi bıraktım sadece oyun çıktığında o tarlada ıslaklık efekti olsun başka hiç bir şey istemiyorum :smiley: maksat modculara malzeme çıksın.
Düşünüyorum normalde sadece çeltik tarlasında oluyordu galiba da yine de her yer ıslak dokuya sahip olurken tarlanın kuru kalması çok saçma olur, belki görüntü hatası falan oluşuyordur o yüzden geçişi olarak kapatmışlardır, oyun çıktığında olur gibi, ne yapsam mail falan mı atsam ki :smiley:

1 Beğeni

pirinç eksek şu an anlayacağız tamamen previewdaki görüntü ekili tarlada yapılan sulama gübreleme vs. yapılmış. ekilmemiş olabilir ama gübreleme işlemi de ıslaksa süper.

ssleri instagram’a attım.
https://www.instagram.com/p/DCMY54XNHR4/?img_index=1

kapak acıtabilir. xd

30k bitrate ile export aldım. umarım yarım saat sonra biter hd işlemesi.

1 Beğeni
6 Beğeni

Galiba öyle. Hem kuru araziye hem de ıslak araziye bulamaç atmayı denemek lazım. İkisinde de durum bize bekleneni veriyorsa on numada olur.

nvidia’yı güncelledim oyun takılmaya başladı :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Güzel güzel fs22’yi özlemicez

bu da klasik fs sorunu belgelerdeki grafik ayarını silip baştan kurmak lazım

Bu sorun fs22’de de vardı evet, belirli bir süre oynayınca düzeliyordu. Belgelerim klasöründen hangi dosya siliniyor bunun için? My games>Fs22 > ?? shader_cache mi yoksa gamesettings.xml mi ?
@Gencocan

ikisini de temiz kuruyorum

1 Beğeni

Güncelleme!

Sanal karttan ödemesini çekemeyen çocuk destek sisteminde sorunu çözmüş. Ödeme sistemi güya tekrar alırken sıkıntı yaşamış.

Şimdi YouTube yorumlarında banka kartı ile satın alan başka bir kişi de aynı sorunu yaşıyor. Bir fırıldak var. :smiley: Umarım çok yayılmaz. Hata olması normal aslında şu an kayıtların oyunun fiyatı belli ama faturayı eski fiyatla çektiler ona göre sistem otomatik iptal ediyor. Olursa mecbur herkes destek sistemine yazacak pes etmek yok. :smiley:

Ps5 ön yükleme açıldı epic steam açılırmı acep

Microsoft içinde ön yükleme başladı mı ? Year 1 Bundle ve Season pass’in yanında bulunan indirme butonuna basılınca bu ekran geliyor

1 Beğeni

bende de çıkıyor ama indirmedim. indirenler var oyun açılmıyor too early diyor.

1 Beğeni

steamdede ön indirme varmı?