şu litre işide bi degişse artık yaw
Fs 22 de modları vardı ama gelse saha iyi olur ölçü birimleri
sorunsuz çektik. ezmek güzel be vallah insan yalandan da uğraşsa tarlada çalıştığını görmek istiyor 3d olarak
hakkımızdı yani geç de olsa aldık.
multiplayer’da bakalım nasıl olacak.
beyler acil bi durum olabilir microsoft store hesaplarınıza bakın
İşte abi paylaşmıştık nasıl olmaz ya
Sonrasında paylaşılan zemin deformasyonu blogunda bu fotoğrafı gördük
Islaklık texturesi yok fakat tarlalarda doğal su birikintileri oluşmuş sanmıştım.
Şimdi merak ettim de kendi kurduğumuz çeltik tarlası değilde orjinal şekilde gelen çeltik tarlalarında ıslaklık texturesi var mı acaba?
ya işte mesele bu japon haritasında bunu yaptılar mı dersen sanmıyorum. aynı mantık her haritada çalışır.
ıslanınca bildğinde çamur mevzusu için gün doğuyor. pazartesi belki update atarlar tekrar bakarız ve video çekeriz.
instagramdan birisi yazdı adam haziran ayında ucuzdan sipariş vermişti. iptal etmişler tekrar satın al diyorlar. sipariş geçmişni de gördüm baya iptal…
aşama aşama herkese yaparlarsa yandık. benim hesapta şu an sorun yok.
bende olmamış sanırım aşama aşama olacak veya bazılarınınki iptal olacak
Ben de şu anda sadece oynamak için henüz çok erken diyor.
Hata yapmasını biliyorlar sonra da ucuza alanlara iptal mi ediyorlar saçmalığa bak.
İptal ederlerse bir daha Microsoft Store’dan hiçbir şey almam.
Ben Steam’den satın aldım. Microsoft Store iptal mesajı göndermeye başlamış ise durum sıkıntılı gözüküyor.
Normal şartlarda hatalı fiyatlandırmayla ön siparişe açılan oyunlar, yapımcı tarafından ertesi gün direkt olarak siparişleri iptal ederek kartlara iade eder. Aradan kaç ay geçti ve böyle bir şeyin olması mümkün değil. Bu durumu yaşayan arkadaş muhtemelen sık sık kart bilgilerini güncelledi veya Microsoft’un kabul etmediği türdeki bir sanal kart ile ödeme yapmaya çalıştı. Dolayısıyla kuyuya fazla bakmamak gerek. Yoksa bir bakmışsınız kuyuya düşmüşsünüz.
Kaan’ın dediklerine katılıyorum. İkinci fotoğraf kaç gündür ne demek istediğimizi çok net şekilde açıklıyor. Fotoğrafa baktığımız vakit, aşağıdaki tarlanın çeltik tarlası olduğunu ve akabinde tamamen suyla doldurulduğunu görebiliyoruz. Traktörün bulunduğu tarlaya baktığımızda ise sıradan bir tarla olduğunu görebiliyoruz ve bahsettiğimiz ıslaklık efekti görülüyor. Burada sorun şu ki: tarlanın toprak yapısı ve rengi siyah neredeyse. Islak kek benzetmesi yapabiliriz.
Basına gönderilen sürümdeyse tüm tarlaların toprak tipi, yapısı ve rengi (kahverengi) aynı. Bu işte bir gariplik var ama göreceğiz bakalım.
çeltik ektikten sonraki yetişme dokusudur muhtemelen suyu emmeye devam ediyordur. deneyip göreceğiz. yoksa bunu şu an koymayıp çıkışta vermeleri saçma olur. Ama bu yine de yağmurda tarlanın ıslanmadığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef
bende steamden 58 dolara aldım kafa rahat
3.11.2024 tarihinde faturam kesilmiş ödeme tamamlanmış gözüküyor.
Dakika 17:17’den sonrası kış hakkında, baştaki kısımları da izleyebilirsiniz. Otomatik çeviri ile türkçe altyazı seçeneği mevcut.
Bazen biraz memnun olmak da gerekiyor .
Kış mevsimine çok az kaldı geçince net görürüz demeyeceğim zaten mal ortada şu an render alıyorum. h265 ile 2k 60fps olacak davinci ayarlarını yaptım. 20k bitrate ile export alıyorum 60 yaparsam çok uzun sürer ve gblarca olur değmez.
Bir şey değişmiyor. En azından bunda
- videoda Japonya’da şehir merkezinde başlayıp küççük makine ile çeltik hasadı mı yapsam canım çekti ama ciddiye alamıyorum makineyi
neyse yükleyelim halledelim sonra devam ederiz. Yarın çeltik ekimine başlamış oluruz.