Yine modcuların eline kaldık 
Tribe girdim iki gündür, basıcam olumsuz incelemeyi steamden, çok basit şeylere bile ısrarla dokunmamaları yani abi kaç oyun oldu, bir şeye iyi diyoruz öbür taraftan başka bir şey çıkıyor tüm heves kayboluyor, bu gün çıldırtan şeylerden birisi yayında da söyledim gördük, yapay zeka işçisi toprağı eziyor ama lastik izi çıkarmıyor, dikkat edeceksin abi, yani biz bu serinin çıkan her oyununu bu basit şeyleri bile niye modlarla düzeltmeye çalışıyoruz? Bazı şeylerin zaten modcularla birlikte geleceğini biliyoruz da ama bu basit şeyler yani olmaz.
Resmen şu anda modcuların çıkıp açıklama yapmasını bekliyorum kendimi tatmin etmek için, işte burada eksik var biz düzelteceğiz, bu özellik oyunda yok biz bunu koyacağız gibisinden, işte tarlalarda su birikmiyor biz yapacağız, yav yağmur yağdığı zaman tarlaların bir kaç bölgesinde su birikintisi oluşturmanın sana ne zorluğu var sistem hazır zaten, C&C da ki sistemi inceledim tek bir sistem üzerine oturtmuşlar yağmur yağıyor aynı yerlere su doluyor random değil yani dinamik bir şey yok her yağmur yağdığında hep farklı yerler falan su dolmuyor yani bunu bile yapamıyorsan…
Banka sistemi 15 yıldır aynı, bir ödeme planı bir miktar belirleme bir kredi skoru gibi sistemi eklemek zor olmasa gerek çiftçi oluyoruz oyunda. Farklı kredi tipleri ne bileyim hayvancılık için kredi traktör almak için kredi sera kurmak için arazi almak için koy abi.
Yanlış hatırlamıyorsam fs13 veya 15 olması lazım bazı vakitler firmalar indirim yapıyordu işte sıfır ürünlerde %15-20 gibi indirimler oluyordu, bu basit oynanışı zevkli kılacak şeyler yine modla yine modla bakalım nereye kadar.
Bunlara ek tarlaların ıslaklık efekti özel önizleme sürümünde vardı gördük hatta burada fotoğraflar paylaştık, çeltik tarlasına su doldurmaya başladığı ilk saniyeden tarla ıslak dokuya geçiyordu suyun dolmasından bahsetmiyorum tarla dokusu, ama iki gündür yayınlarda gördüğüm kadarıyla o doku yok.
Şu anda tek umudum @Henkai nin dediğinin doğru çıkması, 12 Kasım tam çıkış versiyonu umarım şu anda içerik üreticilerine verilen sürümden farklıdır.
Ve evet dediği gibi çok güzel bir noktaya değindi bir gariplik var 450 araç ekipman diyorlar traktörler çok az geldi gözüme direk fark ettim, content update falan gelir iyi hoş da 450 diyorsun fs 22 de cidden daha fazlaydı, bir çok ikonik iyi araç yok gözlerim paletli challengeri aradı Agco İdeal biçerdöveri aradı, artık oyun içi lisans savaşları olduğunu düşünüyorum, Giants sanki kasıtlı olarak yapıyor gibi, eskisi gibi değil Farming, çok güçlendi bu konuda, eskiden giants uğraşırdı lisans almak için, şu anda eminim bir çok firma giantsın kapısını çalıyor araç ekipmanlarını oyuna sokmak için.