Farming Simulator 25 [Ana Konu]

eşeğe altın semer vursan da eşek aynı eşek

4 Beğeni

Bi zemin deformasyonumuz var dedik onu da öyle bi ayarlamışlar ki yayında da defalarca inceledik 10 metre ilerisi artık düz gözükmeye başlıyor normal düz dokuya geçiyor yani, saçmalık.
Hep bu tongaya düşüyoruz :smiley: oyunu öyle bir tanıtıyorlar ki sanki bambaşka gibi, eklenen özellikler bile tam değil, oyun yine aynı, çok güzel olabilecek şeyleri kursağımızda bırakmışlar yani.
Bir tarafta artılar bir taraf da eksikler, tanıtılan özelliklerin bir çoğu tamamlanmadan tanıtılmış gibi bir hava var, alelacele eklenmiş gibi hep, 4 tane koyun ırkı koyuyorsun ama keçileri sadece keçi diye koyuyorsun, angusu oyuna koyuyorsun simentalı koymuyorsun :smiley: saçma bir şekilde tayları koymuyorsun, bu yarım yamalak iş yapma huyu herhalde bu oyunla birlikte başladı.
Bakalım 12 Kasım da çıkış yapacak versiyonda fark olacak mı, hiç ihtimal vermiyorum.

Sis ekleyin kasırga ekleyin babacım aynen aynen…

1 Beğeni

kodiaq güzel ama be

fotoğraf modu gelmezse ne diyeyim.

altyapı varken kısmaları deli ediyor. arazide tonla imkanları var.

4 Beğeni

Büyük beklentilerin hayal kırıklığına sebep olucağı serinin diğer oyunlarına bakarsak kolayca anlaşılır. 17, 19 için benzer hayal kırıklıklarını yaşadım. Ama anladim ki oyunu fazla kurcalamak oyundan soğutuyor. Bunu bilerek 22’i 1000 saate yakin keyif ile oynadim. Eksiklikler yok muydu? Yine ayni hayal kırıklığı yok muydu? Elbette vardı. Ama beğenelim, beğenmeyelim elimizde eli yüzü düzgün çiftçilik oyunu bu var. Şahsım adıma 22 ’ de olduğu gibi 25’den keyif almaya bakacağım. Beklediğimiz yenilik ve gelişmeler neden olmuyor, o ayrı bir tartışma konusu. Bu tartışmalar da haklı taraf şüphesiz biz oyuncularız. Ama elimizdeki oyun bu. 25 için izlediklerim beni mutlu etti. Özellikle atmosferi çok beğendim. Zaten ana kitlesi oynamaya devam edecek öyle böyle, bir heves ile alanlar iş yükünden dolayı kaçacak, oyunu bırakacak. :slight_smile:

4 Beğeni

ya zaten oynayacak adam her türlü oynamaya devam ediyor. oynamayacak insanların gelip youtube’da aynı oyun aynı oyun diye şey etmesi kötü oluyor. zaten aynı oyun diye düzgün oynanıyor diye her şekle girip oynanıyor ya…

dün gece çok geç oldu azcık yemek yiyip oynamaya devam ettim ama bugün videoda yapacaklarımı belirledim. sonra da tekrar açarız. daha düzgün ilerleriz. sadece yeni bir şey olunca böyle tamamen onunla uğraşmak istiyorsun ama oyunda öyle bir özellik yok.

3 Beğeni

Dün akşam yayın çok düzensizdi abi bi oraya bi buraya sürüklendik

1 Beğeni

yapacak bir şey yok. neye başlasan oyun aynı geliyor. :smiley: tekrar her şeyi görüp ne olduğunu anladık ama özet aynıydı. :smiley:
bugün videoda yayında yapacaklarımızın temelini atacağım.
ben tamamen yeni bir şey göstermek istiyorum ama deformasyon dışında o da azcık sürüyor tabii yok. fs25 izlemeye gelen biri pancar hasadını görürse bir anlamı kalmıyor.
traktörler de aynı dün akşam baya buna bozuldum. teknik detayını konuşmaya sardım ikide bir aynı yere döndü konu çünkü rahatsızlık duyulan temel yer orasıydı.

2 Beğeni

Bu gece yine yayın olurmu yoksa videomu

video işini hallettikten sonra açarım tabii akşam olmuş olur. her şeyi orada oturtmaya çalışırız biraz para ekleyip.

Uzun taneli pirinçi göstersen yetecek bana :ear_of_rice:

zaten ona başlıyoruz son aldığımız tarlaya da onu ekeceğiz. full çeltikçiyiz. :smiley:

yalan yok şu an oyuna girmek için can atıyorum. biraz ayılayım. video için hazırlıklara başlarım. oynamayı hep istiyordum ama kendimizi aç bırakıp fs 25’e sakladık. :smiley: şimdi 1 ay takılırız. sonra da silmeyip zaten kalacağı için yanda girer takılırım. video mazeretimiz yok belli şeyden sonra çekemem zaten projeye dönmem gerek.

1 Beğeni

Fs 22’de 250 saat yaptım bunda 400 yaparım herhalde bizim yörede en çok ekilen mahsüller geldi :grinning:

Bu arada Riverbend haritasında tornada mu çıktı yoksa doludan dolayı mı oldu bütün tarlalarda zarar var. :smiley:

Bazı yeni genel mekanik sesler de eklenmiş tabii ben eski traktörü kullanıyorum daha hoşuma gidiyor. Ama yenilerinde de çıkıyor hatta geri gelirken taktuk sesi geliyor bu sesin neyden çıktığını unuttum?

1 Beğeni

Şanzımandan geliyor olabilir. Ayrıca dün yayında bir şey daha fark ettim. Boş römorkla hareket hâlindeyken içerisindeki zincir vb. parçalara da sesler eklenmiş. O durumu bayağı beğendim.

Her söylenenlere ek olarak bir şey katayım, bu tarlanın ötesini görememe olayı zaten hep vardı. Ayarları hangi ayara getirirsen getir belirli bir seviyeden sonrasını göremiyordun. FS22’de Haut Beyleron’da 40 numaralı evin önüdeki başlangıç tarlasında bile en max ayarlara al tarlanın başından ötesine bakarken en sona doğru kademe kademe yükleniyordu. Demek ki durum hala aynı, sadece bu deformasyon geldiği için belki ona da el atabilirlerdi ama hemen hemen aynı bırakılmış. Açıkçası FS22’de eğer bu duruma takılmadan oynadıysanız çok da problem etmeden oynamaya devam edersiniz tahminimce. Büyük uzun veya geniş tarlalarda zaten her türlü oluyor bu kademe kademe yükleme olayı.

1 Beğeni

Evet fakat eski oyunlarda zaten araziler düz olduğu için sırıtmıyordu, parallax gözükmüyordu sadece anlayamıyordun, ama işte zemin deformasyonu girdiği zaman işin içine özellikle sabanlanmış tarla dokusunda çok sırıtıyor abi, göze takılıyor ister istemez.

1 Beğeni

Ha şunu bileydiniz :smiley:

4 Beğeni

videoda gösteririm bu arada arabalarda yolcu olarak biniliyor ancak traktörlere binilmiyor. hala aynı mevzu

1 Beğeni

İlk videoyu çektim. Her şeyi gösterdim ama tabii dünkü heyecan mevzusu yok. :smiley: 6 saat yayından sonra… 1 saat 14 dklık kayıt var bunu 35 dakikaya düşüreceğim mümkünse zaten öyle olacak aralar boş.

1 Beğeni