Çeltik tarlasını sulu yapmalarının sebebi →
Çeltik tarlası, özellikle pirinç ve taro olmak üzere yarı suda yaşayan mahsulleri yetiştirmek için kullanılan, su basmış bir ekilebilir arazi alanıdır.
Çeltik tarlasını sulu yapmalarının sebebi →
Çeltik tarlası, özellikle pirinç ve taro olmak üzere yarı suda yaşayan mahsulleri yetiştirmek için kullanılan, su basmış bir ekilebilir arazi alanıdır.
onu yedi sülalesi çeltikçi olan biri olarak biliyoruz zaten mesele yağmur yağarken deforme olmuş diğer tarlalarda çeltikte olduğu gibi su ile dolmaması.
modculara güveniyorum.
ama 1 aydan sonra her şey normal
bazı grafik ayarlarında dikkat etmek gerek türkçe dilde pek anlaşılmıyor.
parallaxı kapatabilirsiniz sonra dümdüz görürsünüz araziyi tadınız kaçar dümdüz dediim yerde sağdaki otlu yer. deforme olan yer hep deformedir.
farklı dlss ayarlarında bulanıklaşma olabilir.
TAA ile oynarsanız her şey güzel görünür ama fps gider. DLAA ile bir tık iyi olsa da o da fps düşürüyor.
DLSS Balance + diğer ayarlarında yüksek olması iş kurtarıyor. Zaten oynadığım ayarlar böyle ayrıca atacağım.
Şu an yemek yemem lazım sonra video mu çekeyim direkt kurduğum profilde karar veremedim.
Youtube canlı yayını olacak mı Hasan ağa
şu an pide gömüyorum da video çekip uğraşırsam yayına 22de zor girerim giremem bile napçam bilemedim
direkt gireyim mi işte şimdi yemek bitinc 19:00 gibi her boku deneriz. yarın videoda özetini geçmem uğraşmam gerekir.
yayın yayın
kardeşim bağış atan da yok ne yayını dsfsfsfsdf
neyse tmm öyle yapacz mecbur ben de hepimiz görelim edelim istiyorum canlı canlı
Afiyet olsun Bu sıralar park, site, yeni çıkan oyundu yorduk seni
beni yoran şey kendi projemle uğraşmak yerine para bile getirmeyen başkasının oyunuyla uğraşmak artık
Hasan’ın dediklerine katılıyorum. Fark ettirecek düzeyde gelişmeler var ancak oynarken göreceğiniz bazı şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bizi uğrattığı gibi
Bunlar dışında farming yine bildiğimiz farming…
Peyzaj modu nasıl? İyileştirme falan var mı 22e göre?
yoksa halen devam mı dmkdmk
Giants Software yine kendisine yakışanı yapmış biz 22’den devam…
Ön yükleme açılmış, 12 Kasım saat 16:00’da oynamaya açılıyor.
https://x.com/farmingsim/status/1854930769019330653?t=EY74dAAAW69Ngv7IHaUJ3A&s=19
Dostum galiba aynı, bu da canımı sıktı açıkçası biraz.
Steam ön yüklemeyi ne zaman açarlar acaba tahmini
Peyzaj modunda yanlışlıkla iki kere basınca girilen şok hali gibi…
Yayında bu an çok iyiydi
ön yüklemey başlayabilen var mı ?