Hayır hayır önceki videoları gösteriyor ambargoyu delmedi özellikle söylüyor şu an ben oynamıyorum diye
he dinlemedim ben de diyorum niye ellerle uğraşmıyor yarısı indi bende bi yandan sunucuyla uğraşıyorum ana site kapanıp duruyor.
iso image nedir sanki fs2008 indiriyorsun bitmedi bu mevzu hala inadına bununla dağıtıyorlar. daha iyi bir launcher da yazmıyorlar. yapsana birader öyle aynı şey.
zaten çok iyi bi server altyapınız var modlardan dolayı zaten retail dağıtıyorsunuz. hala daha iyi bir launcher yapıp oradan yürütemediler. ama hala kendilerine ait dağıtım servisinin olması güzel işte patlamaz.
steam’e epic’e bilmem nereye bel bağlayan büyük oyunlar için kendi servisini yapmamak günün sonunda pişmanlıkla biter. giants, konsol ve pclere mod dağıtıyor ya hem de modio gibi yerler olmadan. scs ağlama sen de yapsaydın.
Kuruyorum Discord girebilecek varsa girsin işlem bitince oradayım.
bunlara dün gitti herhalde ulan ya golddan normale düştük sisteme kayıt olmadık diye
Amerikan haritasında başladığımız alan aşırı iyi duruyor ya
Evet hoşuma gitti, şu an her şeye bakmaya çalışıyorum
Ben de öyle hangisine bakacağıma şaşırdım Ev inşası da güzel olmuş şantiye gibi alan kurulması etrafı çevirili içinde malzemeler var baya bir hoş olmuş
Hasan discordda bekliyoruz.
Hasan abi optimizasyonu nasıl anlaşılıyormu hiç fs 22 ye göre daha iyi olup olmadığı
su sadece çeltik tarlasında dolarken deforma olan yerlerde bu şekilde çıkıyor.
diğer tarlalarda yağmur yağarken deforma olan yerlerde yağmur suyu birikmiyor.
ve 3d deformenin hemen texturea geçmesi çok yakın ayarlanmış.
skoda kodiaq sürüşü eskisi gibi çok kötü. tırlar biraz iyi gibi dursa da hepsi çok seri.
arazi dokusunda çeltik dışında sulu göremezsiniz. yağmur yağsa da yerler ıslak olmuyor özellikle tarla dokularında bazılarında olabilir ancak o öyle bişey değil.
asfalt yollarda su birikintisi gibi yansımalar görebilirsiniz.
genel olarak aynı oyun. 3d deformeli arazide oynarken traktör sürüşü çok da değişmiyor aynı oyunu oynuyorsunuz. aydınlatmalar on numara, mevsim geçişleri ve ortamı on numara olmuş. geceleri de çok güzel. küçük küçk bina aydınlatmaları da harika.
Biz Volvo FH5 beklerken adamlar bu seferde FH Electric’i eklemiş
istasyonu var onların, scs istasyon yapacak hedef 2033
Bazı şeyleri yine mod ile halletmemiz gerekeck.
Bir çok video izledim, atların tayları yok oyunda, keçileri sadece keçi olarak eklemişler koyun gibi farklı türleri yok, ve evet hevesimi bir anda sıfıra indiren şey yine oyunda simental inekleri yok, eklenen özellikler de eklenmiş olsun diye eklenmiş gibi bir hava var.
Bakalım biraz daha bakıyorum.
vallah istediğiniz kadar bakın @Henkai berat ile her şeyi denedik.
özettle farming bildiğimiz farming…
oynarsan ortam güzel napalım seviyoruz.
optimum grafik ayarlarıyla baya uğraştık. şu an birkaç şey daha deniyorum.