Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Bu ne simental ne de hereford yalnız, bu başka bi ırk :smiley:
Limuzin ırkı bu. Neyse az kaldı zaten göreceğiz bakalım ne var ne yok :smiley:

Cuma günü hasan abiden görücez artık hem şu yeni ahır işini hem deformasyonu.

Öncelik deformasyon :smiley: gerisi modla halledilir ama deformasyon halledilmez. :smiley:
Garaj fragmanında deformasyon beni bir tık endişelendirdi çünkü, ezilen yerler geç yükleniyor gibi bir durum var gibiydi.

Deformasyonu modlarla ne kadar ileri götüre bilcekler acaba fs22 deki gibi batma modu olurda nasıl gözükücek acaba

dijital olarak retail versiyonu bu refli link sayesinde alacak vatansever var mı? :smiley:

Buy Now | Farming Simulator

:smiley: sdfdsfdsf

2 Beğeni

Bedavadan az pahalı

Video 08/11/2024 Cuma günü çıkacak değil mi hocam.

önce gelecek de çekmeye çalışıcam. akşamdan önce yayınlayabilirsem güzel olur zaten direkt yayına girerim.

Fs 22 ile gelen Zielonka haritası birebir aynı mı olacak Fs25’de?

fs25 ile çalışması için gereken şeyler eklenmiş bitmiş. başka ne olacak? :smiley: zaten kalitesi fs25 gibiydi.

1 Beğeni

Fs22’de Zielonka’da hiç oynamadım ama, Fs25’de Amerika haritasında oynayacağım sanırım en azından tamemen baştan yapılmış eski oyundan herhangi bir şeyler barındırmıyor olması daha iyi gibi. Asya haritasi ilgi çekse de güzel gözükse de şimdiye kadar olan bütün fs serilerinden alışık olmadığımız bir ortam olunca bir türlü içim ısınmadı asya haritasına :smile:

Facebook

şu kare kare muhabbeti fs25te de olacak mı acaba fdhsjgdjfhg

mizah gifi;

train-wiggle.gif (220×321)

fs 25 çıkınca year 1 pass mağazada olurmuki?

Şu ana kadar gördüğümüz görüntülerde büyük oranda düzeltilmiş gibi.

1 Beğeni

Sadece izleyebiliyoruz…

2 Beğeni

:cowboy_hat_face: :hourglass_flowing_sand: verygames bebeğim

FS 25 yazısı hazırlanıyor.

4 Beğeni

Türk’üz diye press box da isteyemiyoruz :smiley: normali bile sıkıntılı bir de kafası sallanan fsdfdsfdsf ek 10bin tl vergi olur.

3 Beğeni

Şaka fln son 4-5 gün kaldı hype lanmaya başladım yavaştan laptopta sıkıntı çıkarmazsa süper olacak

Bu oyun için sistemi yeniledim. Hype oldukça yüksek. :slight_smile: Diğer serilere göre atmosfere daha fazla önem verilmiş. İzlediklerim beni tatmin etti. Daha iyileri olabilir miydi? Mümkün olduğunu düşünüyorum ama elimiz de eli yüzü düzgün bir bu çiftçilik oyunu var. Umarım herkes keyfini çıkarır. :slight_smile:

hayırlı olsun. nasıl bir sistem topladın?