İçerik üreticileri için ön yükleme açılmış galiba, ön yükleme herkese açılmadı demi? PC yi formatladım temiz bir başlangıç yapmak için bakamıyorum.
bize gelen giden yok. cuma günü denildiyse aynı anda gidiyor ve ambargosuz oluyor. yarın tekrar sorucam. bu ön yükleme yapıyor olabilir ama editöryal olarak inceleyecek diye de göndermişlerdir belki.
az kalsın zortluyorduk beyler.
Hayır olsun hasan abi
cuma günü babayı alacaktık partner programını sisteme taşımışlar ben de orada kayıt olmamışım.
dünden beri diyorum niye bilgilendirme gelmiyor. meğerse oradaki kayıtta beni bulamıyorlarmış.
ayy… dsf
Cuma günü geliyormu şimfi
evet cuma günü geliyor sıkıntı yok. ayrıca ileri seviye partnerlik programına dahil oluyoruz. dur bakalım. ya oğlum türkiye’deyiz diye her şeyi kaçırıyoruz ya ne diyeyim. neyse. o kadar avantajlıyız ki aslında kitle olarak ama işte… her türlü firmada her oyunda öyle yerlere erişim, ayrıcalık hakkımız var gel gelelim bi tane koleksiyoner kutusunu bile söylemeye korkuyorum gümrükte öpecekler diye.
İleri seviye partner bu farmcon muhabbetleri felanmı oluyor anlamadım abi
ya ona herkes gidiyor sıkıntı yok. bu mesele başka bir şey neyse umarım istediğimiz gibi olur. oynamaya devam ederiz. bir de harita yaparsak.
Hasan abi bu erkek hayvanlara ilgili bişi duyurulmadı değilmi
bebek hayvanlar geldi ama başka bir şey görmedik. cinsiyet ayrımına yine girmeyecekler galiba öyle olsa bloglarında mutlaka yazarlardı. sadece aylık olarak büyüyorlar.
Kesip biçmeye karşılar eyvallahta bari erkek hayvan olayı olsaydı hayvanlar kilo alsalar ona göre fiyat biçilse
Hayvan koruma adı altındaki sivil toplum kuruluşlarından korkuyorlar galiba, PETA falan çok hedef alıyor endüstriyel hayvancılığı, işte hayvanların römorklarla sıkışık şekilde taşınması gibi gibi farkındaysanız yeni oyunlarda hayvan taşıma römorklarının kapasitesi çok düşük büyük römork olmasına rağmen, bu dernek genel olarak zaten her şeye karşı, ama aynı zamanda kendi barınaklarındaki hayvanları öldürmekle meşhur, Giants neyden korkuyor anlamış değilim, illa ki et üretimi akla gelmek zorunda değil ki, zaten hali hazırda modcular yine yapıyor et üretimini @Koc16 senin dediğin zaten mantık olarak aynı şeye çıktığı için ondan değişen bir şey olmaz, sanırım hiç bir zaman eklemeyecekler.
Neyse En azından aldığım buzağılar yetişkin hayvan boyutunda olmuyacak
Eğer biliyorsan FS22 ye en son çıkan TerraLife plus moduyla zaten hayvancılık falan inanılmaz güzel oluyordu, erkek hayvanlar geliyordu buzağılar genç hayvanlar düveler danalar yani çok iyiydi, yine bu tür modlar gelecektir zaten, tek sıkıntı hayvan model kaliteleri işte orjinal modeller kadar iyi olmuyor o biraz sırıtıyor oyun içinde, orjinal modeller üzerinde değişiklik yapıp ekleseler aslında daha iyi olur, işte boynuzları düzenleyip falan neden yapmıyorlar anlamadım.
Valla videolarının kapanış kısımlarında arkada simental gözüküyor hep, oyunda olmazsa savaş çıkar. FS22 de oyundan çıkarılmıştı.
Moda şimdi baktım dediğin kadar varmiş kaçırdığım için üzüldüm fs 25 az kaldı onu beklicez laptop nasıl bi performans verecek bakalım
Limuzin sığırından hariç kahverengi burnu beyaz bi ırk daha var farklı deri varyasyonu değildir umarım
Hereford ırkı olması lazım, modda o ırk da vardı, ama Giantsa belli olmaz farklı ırk değil simental için farklı deri varyasyonu olarak eklemiş olabilir, fazla ayrıntıya girmiyorlar çünkü, kaldı ki zaten orada gözükmesine rağmen yine oyunda olmayacak gibi, çünkü şu ana kadar hiç görmedik görüntülerde.