Bizde arkadaşla açmak istiyoruz da sen hangi firmayı önerirsin net olarak
kaç kişilik açacaksınız? 6 slotlu normal makineler 25gb mod depolama alanı ile 350-400 tl arasında değişiyor. verygames, nitrado’ya bakabilirsiniz.
şu an %10 ön sipariş indirimleri var.
bize de sponsorluk olursa verygames’ten indirim kuponu gelir. genelde %5 veriyorlardı.
iyi makinelerde 2 cpu, 4 gb ram oluyor. yüklü oyunda baya faydası olur ama birkaç kişi kendi arasındaki sakin sakin oynayacaksa güçlü makineye gerek yok. tabii daha oyun çıkmadı performansını görmedik. en azından herkes kendi bilgisayarından sorumlu.
bu 16 kişi mevzusu keşke artsaydı. bazı kısıtlamalarla 32 kişiye çıkartabilirlerdi. örnek olarak performansı zorlayacak özellikler kapatılmış olur. çeşitli tarla sürme, biçme gibi o an ne etkinlik varsa ona göre oynayabilirlerdi ama mantıksız. o kadar küçük haritaya 32 kişi zor.
ayrıca;
eski kadro oynayalım diyorsunuz ama bir çiftlik 1 kişiye ait oluğunda başka oyuncunun gelme hakkı gidiyor. ilk ay herkes deli gibi oynamak isteyecek sonrasında sakinleşecek o zaman zortluyoruz.
2 garanti maks 4 kişi oluruz biz
FS19’a kadar oyunda olup da FS22 de oyundan çıkarılan Simental ırkı acaba bu oyunda yine niye yok?
kesip yenilmesinden korkuyorlar bence
Ya bunu da bu peta olaylarına falan bağlıyorlarsa harbiden yani sıkmaya başladı, zaten oyunda et üretimi yok amma kastılar be.
umarım aradaki 950 tl lik fiyat farkına değecek kadar 1. yıl paketi olur.
Oyunun video yayın ambargosu DjGoHam’ın söylediğine göre Cuma günü kalkacakmış. Ben de az önce bir mail atmıştım. Yani en erken Çarşamba günü falan gelir.
yazayım dedim lazım olacak.
Bethesda’nın eski creation motoru gibi bu da FPS yeme canavarı olacak gibi. Fs22 optimizasyonu gibiyse çok sıkıntı yaşarız.
FS25 de inşallah şu peyzaj modunu düzeltmişlerdir. abi niye minecraft gibi tam kare koyma bir saçmalığı olur ki
resme bak hahaha simetrik hastaları bu resme bakmasın çok komik ya
Onu değiştirebiliyorsun ki, nasıl sadece kare var?
Sunucu icin sistem gereksinimi aciklandimi, yeni iylestirmeler,ozellikler sanirim aciklanmadi. veya ben bulamadim?
Hocam şu kenarlardan bahsediyorum.
Kenarları istediğim gibi düz çizemiyorum. Ortaya böyle bir görüntü çıkıyor
Ha evet ya, çok aslında benim gözüme takılan bir şeye değinmişsin aylar önce aynı şeyden şikayet etmiştim, özellikle tarla kenarlarında dikkat etmiştim çok canımı sıkıyordu, birinci fotoğraftaki o asfaltın kenarları tam olarak açıklıyor durumu. Bu oyunla birlikte muhtemelen düzeltmişlerdir, çünkü fs22 ile seriye ilk defa peyzaj modu geldiği için acemilik vardı yani.
fs19da gelmedi mi peyzaj modu
markalar kendilerine gönderilen fs25 görüntülerini paylaşıyor sürekli
FS 22 zamanı oyunu 19 Kasım 2021 Cuma günü göndermişler. Sonra Pazartesi günü çıkarmışlardı. Şimdi yine geldiği gibi direkt ambargosuz Cuma günü her şey başlayacak.
Valla doğru haklısın o kadar yıl geçti hiç kullanmadığım için fazla, aklımda fs22 ile geldi olarak kalmış