kaç kişilik açacaksınız? 6 slotlu normal makineler 25gb mod depolama alanı ile 350-400 tl arasında değişiyor. verygames, nitrado’ya bakabilirsiniz.
şu an %10 ön sipariş indirimleri var.
bize de sponsorluk olursa verygames’ten indirim kuponu gelir. genelde %5 veriyorlardı.
iyi makinelerde 2 cpu, 4 gb ram oluyor. yüklü oyunda baya faydası olur ama birkaç kişi kendi arasındaki sakin sakin oynayacaksa güçlü makineye gerek yok. tabii daha oyun çıkmadı performansını görmedik. en azından herkes kendi bilgisayarından sorumlu.
bu 16 kişi mevzusu keşke artsaydı. bazı kısıtlamalarla 32 kişiye çıkartabilirlerdi. örnek olarak performansı zorlayacak özellikler kapatılmış olur. çeşitli tarla sürme, biçme gibi o an ne etkinlik varsa ona göre oynayabilirlerdi ama mantıksız. o kadar küçük haritaya 32 kişi zor.
ayrıca;
eski kadro oynayalım diyorsunuz ama bir çiftlik 1 kişiye ait oluğunda başka oyuncunun gelme hakkı gidiyor. ilk ay herkes deli gibi oynamak isteyecek sonrasında sakinleşecek o zaman zortluyoruz.
Oyunun video yayın ambargosu DjGoHam’ın söylediğine göre Cuma günü kalkacakmış. Ben de az önce bir mail atmıştım. Yani en erken Çarşamba günü falan gelir.
Ha evet ya, çok aslında benim gözüme takılan bir şeye değinmişsin aylar önce aynı şeyden şikayet etmiştim, özellikle tarla kenarlarında dikkat etmiştim çok canımı sıkıyordu, birinci fotoğraftaki o asfaltın kenarları tam olarak açıklıyor durumu. Bu oyunla birlikte muhtemelen düzeltmişlerdir, çünkü fs22 ile seriye ilk defa peyzaj modu geldiği için acemilik vardı yani.
FS 22 zamanı oyunu 19 Kasım 2021 Cuma günü göndermişler. Sonra Pazartesi günü çıkarmışlardı. Şimdi yine geldiği gibi direkt ambargosuz Cuma günü her şey başlayacak.