Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Japonya map’i keşif açısından bir kez gezildi mi yeterli gibi geliyor bana ancak Amerikan map’inin tarlaları daha iyi ve büyük. Haliyle bu oyunda çoğunlukla tarlalarda olacağız. Ancak Japonya map’inde bir şey gördüm. Geminin tahıl ambarına yükleme yapılıyorsa fikrim değişebilir.

3 Beğeni

Avrupa candır zeilonka devam

Avrupa haritası henüz duyurulmadı ama DLC’deki mapi mi kullanacaklar?

amerika güzeldir herhalde

FS 22’deki haritalar burada da olacak. DLC’ler dahil ancak yeni olmadıkları için tanıtılmaya gerek yok. Haut Beyleron, Zielonka, İskandinav haritası vs. İsviçre’deki harita hala olur mu göreceğiz. Güney Amerika haritası da vardı.

Ben de ana işleri Riverbend’de yapacağım. Ancak Japon haritasında yan işleri ve tematik takılırım. Videoya Riverbend’de başlarız.

Bu arada videonun başlangıcını direkt deformasyondan alacağım. Kamerasız çekeceğim gibi duruyor yoksa karıştırıyorum ve uzuyor. O nedenle gameplay görüntüsü ve gerektiğinde sonradan tekrar çekip sesle montaja eklerim.

4 Beğeni

Hocam ne zaman sizin elinize geçer oyun

Japon haritası çoğunlukla inşaat üzerine olacağı için oyuncuların çoğu Riverbend’de takılacak.

Sağ ve soldaki ağaçlı alanları kesip tarım arazisine dönüştürmemize izin verirseler güzel olur. Harita hoş gözüküyor.

Çeltik zaten ilgi duyduğum bir ürün değil, sırf çeltik için girmeye değmez, daha farklı şeyler olsaydı girerdim pure farming gibi. O yüzden harita modları gelene kadar Amerika haritasında takılırım.

1 Beğeni

eğer 4x4 map ise büyük ihtimalle oralara gidilmiyordur, ama ormancılık için gidilse çok iyi olur

Geldi o kutlu haber. :smile:

2 Beğeni

Hasan reyis sağolsun 213 liraya oyunumuzu aldık sanırım ilk defa oyunu pre-order satın alıyorum. Euro bazından en pahalı oyunu 6 euroya almak güzel oldu. Herşey için teşekkürler.

2 Beğeni

Ben 135’e ana oyunu alabildim. 213 olan 2.700 olmuştu, ana oyuna yetişebildim. Olsun FS25 eğlenceli olacağa benziyor. Her kuruşuna fazla fazla değer. :heart: FS2025 :heart: Coming soon 12.11.2024 :joy:

@freenito vayyy kimleri görüyorum :smiley: hoş geldin karşım

1 Beğeni

Epic’te ana oyun 549
Year 1 bundle 1499 tl

Ben epicten aldım bakalım ilk oyunum epicten steam bel bükmeye başladı

2 Beğeni

dynamic pastures yani hayvan ahırları, otlama ve yemleme alanı bu görüntüde anlaşılıyor.
+
lastik izlerine bakın traktörün dişli izini siloking lastikleri düzleştiriyor. :smiley:

13 Beğeni

PocketHost veya VeryGames’ten birini seçmem lazım. VeryGames, FS 17’den beri destekliyor. Nitrado için de baktım ama onlara sıfırdan başvuru vs. uğraşılmaz. Bir mesajla sunucu açtırma imkanı varken maceraya gerek yok. Kendi sunucusunu açmak isteyen zaten Nitrado vb. yerlerden açar. Sadece birkaç ay açık kalacak bir mevzu olacak.
Herkes 100 lira eklese kendi sunucusunu da açar.

Verygames’e bir mail atayım ne diyecekler ona göre yazarım. PocketHost çok ısrar etti ama bilmiyorum. Günün sonuna bize bir faydası yok. :smiley:

2 Beğeni

Bir iban alabiliriz hasan abi senin sunucuda eski takımla olacaksa :grin: @gampue Serhan abim gelirse