Farming Simulator 25 [Ana Konu]

135 gayme çekmiş helal lan Microsoft

1 Beğeni

paralar çekildiğine göre hasan usta bize bir server ayarlar herhalde :upside_down_face:

artık farz oldu

Akbank 213,75 TL çekilmiştir. Hepimize hayırlı olsun. Herkes derin bir nefes aldığına göre 12 Kasım günü kahvelerimizi hazırlayıp oyunun keyfini çıkarabiliriz.

1 Beğeni

geçmişte yaşansaydı muakkak burda da konuşulurdu farklı fiyattan çekme olayı

az önce benden de çekildi :slight_smile: unutmuştum , hatta dolandırıldım sandım bir an :slight_smile:

benden de almış hatta ben 2 gün önce ödeme kartını değiştirdim. :slight_smile:
keşke steam’de böyle bir şey olsa daha çok kişi alacaktı.

2 Beğeni

Benden de 213,75 çekmiş şanslıyız.

2800 TL’den kurtulduk sonunda :smiley:

Multiplayer sunucusuna :smiley: hepimiz sığamıyoruz maalesef

Bugün tarihe altın harflerle geçtik beyler.

2k lık oyunu 0.2k’ya alan bir avuç şanslı Türk vatandaşı

6 Beğeni

bende 2k ya aldım steamden year 1 pass sürümü :grinning:

Sonunda hatalardan sonra bende aldım :triumph: :triumph:

Zaten 12 Kasım değil miydi ya :smiley: Bu arada sabaha karşı benden de almış ödemeyi öyle mi olacak böyle mi olacak derken iyi oldu sorun yaşanmaması, herkese hayırlı olsun :smiley:

1 Beğeni

Microsoft Store Bo6’da baya sıkıntı çıkarmıştı bana, hatta 2 yıl önce state of decay 2’de de aynı şeyi yapmıştı. Hiç store’dan oynayasım yok valla.

2 Beğeni
FS 25’e hangi haritada başlayacaksınız?
  • Hutan Pantai Japon
  • Riverbend Springs Amerika
0 oylayan

evet oylamaya katılalım.

1 Beğeni

acaba hangi harita güzel tarla boyutları olarak?

Ne işim var Asya haritasında ya :smiley: benim mekanım belli Avrupa tarımı :+1:t2:

Japonya map’i keşif açısından bir kez gezildi mi yeterli gibi geliyor bana ancak Amerikan map’inin tarlaları daha iyi ve büyük. Haliyle bu oyunda çoğunlukla tarlalarda olacağız. Ancak Japonya map’inde bir şey gördüm. Geminin tahıl ambarına yükleme yapılıyorsa fikrim değişebilir.