Farming Simulator 25 [Ana Konu]

ya ben arazi deformasyonu videosunu dün çektim ama kameralıydı akşam çekince yorgundum. pek iyi olmamıştı. bugün öğlen tekrar ses kaydetmeye başladım. şimdi devam edicem. bir de davinci resolve ile montajlıyorum. zaman alıyor ama oturunca baya bi iyi olacak.

2 Beğeni

Hocam size 1 hafta önce gelecek mi oyun ?

evet bir değişiklik olmadıysa ki niye olsun. :smiley: fs17’den giants partneriyiz.
salı’dan itibaren dağıtmaya başlayabilirler ama çarşamba-perşembe kesin gelmesi lazım.

3 Beğeni

ön satış aldıkda sizle birlikte keşke bize de gelse :grin:

Niye herkes tedirgin ben onu anlamadım. geçmişte yaşanan durumlar var mı?

microsoftta years 1 editionu 250 tlmiydi neydi hocam herkes o fiyattan aldı sonra fark ettiler yanlış fiyatlandırmayı çektiler 2bin TLye ondan dolayı insanlarda acaba yeni fiyattan mı çekerler yoksa aldığımız fiyattan mı onun için endişeli biraz.

bende aldım zaten fiyat değişecek farklı ücret çekilecek olayı niye var merak ettim. geçmişte yaşanan bu tarz bir olay var mı?

devam

9 Beğeni

ödemeyi çekti mi ?

şuan hayır

beyler ne diyorsunus sizce fs25 fs22 gibi droplu ve sorun yaparmı

Valla belli olmaz ama ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü baya büyük geliyorlar bu sefer inşallah olmaz yani ne diyim

En azından düzeldi hocam :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Oynanış videosu sanan olabilir neyse :smiley: haftaya onu da çekeceğiz kısmetse sadece az zaman kaldı ben hala blog yazılarını tamamlamadım. Yarın halledeceğim. Kuytu köşede sessizce oynamak gene haram…

12 Beğeni

MS store benden henüz çekmemiş ancak oyun kütüphaneme gelmiş, satın alınan diye çıkıyor. Sizde de durum aynı mı? 35 GB yükleme diye yazıyor. Yükle desem yükler mi acaba :grinning:

1 Hazirandan beri yorumları okudum inceden. Ben dahil herkes bir u çizmiş diyebilir miyiz :d bu adamların bu işi toparlayacağını hiç beklemiyordum. Hele o mobil oyun çakması gibi gözüken FS22’den sonra.

an itibari ile microsot 220,36 tl çekti (yapıkredi)

Buyurun beyler :smiley: işlem tamamdır. İki hesaptan almıştım ondan bildirim yanıltmasın sizi.

Yine de dayanamayıp Steam den alacağım.

@uGrBBr seni 5 yıl sonra buraya döndüren şey bu mu oldu? :smiley:

1 Beğeni

ara ara girip haberleri kontrol ediyordum ama hesap kapalıymış :smiley:

Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman aramıza. :slight_smile:
Buraları biraz daha canlandıralım, vakit geliyor. :smiley: