böyle bir oyun ve özellikleri için arazi normal ben msfs24’ün kalitesi sırıtmıyor diye yazdım orada detaya inmek performans için pek faydalı değil ama onlar yoldan çıktı artık
Biz binlerce mod gördükçe basit şeylere katlanmak zorunda kalacağız.
içim rahatladı server ile ilgili bir haber var mı
Vallahi müneccim değilim içerden bilgi falan da almıyorum. Hatırlar mısınız bilmem geçenlerde en azından ahırların çitlerini biz kendimiz çekebilseydik araziye göre güzel dururdu diyordum
Ahırların meralarını kendimiz kuracağız, yani çitleri kendimiz çekeceğiz.
İstediğim konuştuğum ne varsa geldi şu ana kadar, bir tek erkek hayvanlar hariç
Hutan Pantai map trailer
Deformation video
Bu arada yabancılar haftaya erken erişimi oynayacağını söylüyor yani erkenden gelecek.
Eşek Microsoft daha parayı çekmedi bende ödeme öncesi kart değiştireyim dedim hiç bir türlü kartı kabul etmiyor, siparişteki kartıda şu an kullanamıyorum, hal çaresini bilen var mı
ben de ödeme kartını değiştirdim birkaç güne çeker. oyuna çıkadar bu işlem sürecek.
normal outlook hesap ayarlarından ödeme yöntemlerini seçip yeni kart ekle, siparişler geçmişinden fs fişinin alt kısmında kart kayıp çalıntı bildiriminden yeni eklediğin kartla değiştir, bende siparişi unutup sanal kartı patlattım biraz uğraştırdı, neyse ki iptal etmeden değiştirdim.
Ödeme çekilen oldu mu bende halen çekmedi
Dediğin şekilde yaptım yine olmuyor, biraz bekle diyor ama en son 3 gün önce denedim değiştirmeyi zaten
Çekmedi hocam hala
Burdan yapmaya çalıştığım da doğru olan kart bilgilerine yanlış diyor
Tekrar bir sanal kart denesene hocam
iş Bankası ve Ziraat denedim olmadı şimdi papara ile denedim yine olmadı en sonunda iptal edip crack oynamak zorunda kalıcam can sıkmaya başladı
Ben işi garantiye almak adına ödeme yöntemini değiştirdim, ne olur ne olmaz durduk yere 4000 küsür TL nin girmesine gerek yok microsoft store bide iki tane hesaptan almıştım, kullanmadığım karta 500TL attım ödemeyi ona yönlendirdim, istiyorsa hadi çeksin bakalım yeni fiyattan.
ya o sorun olmuyor ama giderse çok pis dalarım. zaten parayı kardeşimin kredi kartından çekmiş olacak. avukat olduğu için bi dava çakarız mikosofta
Ödeme yaptığım kart banka kartıydı Haziran ayında ön siparişte. Diğer banka kartına aktardım içindeki bakiyeyi hesaplarım arası transferden, oyunun çekmesi gereken miktardan biraz fazla bıraktım içinde kur farkı vs. vs olacağı tutar Fazlasını alamayacağı için birden fazla banka kartınız veya banka kartıyla aldıysanız kredi kartı yerine, bakiyeyi diğer bankanıza transfer edin böylelikle fazla çekme gibi bir durumla karşılaşmazsınız. Ama tahminimce belirtilen tutar neyse kesilen fatura zamanındaki haliyle çekecektir.
parayı çeksinler artık her geçen gün daha stresli geçiyor
Valla bende yarım saate bir bakar oldum stresi yetti
Ben microsoft store kartı aldım hediye kartından ödemesini yaptım direk bakiyeyi çekmişti kafam rahat allahtan