AMD Ryzen 5 5600 İşlemci , GALAX GeForce RTX 4060 ekran kartı , Kingston Beast Black 16GB 3600M ram. Teşekkür ederim. Günümüz ekonomisin de elden bu kadarı geldi. Farming’ de üzmeyeceğini düşünüyorum.
Rtx 4050 mobile üzmez inşallah beni
Günümüz portlarından korkar oldum. Önerilen rtx 2070 ekran kartı. Rtx 4060 aldık ama ufaktan acaba sorun yaşar mıyım diye insan düşünüyor. Son dönemde düzgün port ile çıkan oyun sayısı çok az. Misal, 8 aydır Stardew Valley switch oled güncellemesi bekliyordum. Pazartesi geldi güncellemesi ama bir sürü bug, oyun çökmesi vs. Kısaca port konusun da oyun firmalarına pek güvenim kalmadı.
Optimize edilmiyor oyunlar dllss sırt dayıyorlar
Yarın oyun 15:00’te gelecekmiş. Yani biraz geç oldu. Akşam yayına girecek kadar vakit olmaz. O civarda gelirse 1 saat hazırlık. İlk şeyleri göstermek için 1 saat video kaydı kamerasız olacak. Sonra montajına geçeceğim. Akşam 20’den önce yayınlar mıyız zor ama olsun. Yayınlandığı gibi canlı yayını açarım. Geç saat bile olsa oynanır video o arada yayılır. Normalde direkt yayına girecekler de vardır ama o ilk video çok önemli. Heyecanlı vs. iyi oluyor.
eklememiştim.
birkaç saat sonra gps steering blog yazısı gelecek. onu da ekleyeceğim. akşam gündem simülasyon yayını açma ihtimalim var. o da laf olsun diye
geldi
Karakterin eli gözüküyor o özelliği ekledilermi ya ?
neden olmasın zaten son derece hareketli animasyonlara sahip belki açılıp kapatılabilir. ya da fotoğrafı oyunu dondurup dış kameradan serbest kamera ile kokpite girip çekmiştir.
ben hem gps yazısı hem de çeltik yazısını ayarlıyorum. oyun gelince zaten videolarını çekicez. o yüzden akşam hiç yayın açmayalım. yarın başlayacağız.
El animasyonlarını ekledilerse umarım direksiyon sadece sağa sola 90 derece dönmüyordur genelde el animasyonu koydukları oyunlarda kokpitte direksiyon tam tur dönmüyor, ama sanki o foto dışardan çekilmiş gibi.
Bu destekli direksiyon konusunu anlayamadım ben. Ne işe yarıyor bu sistem?
yazıyı akşam yayınlıcam. courseplay’dekinin basit hali yani birkaç tuş ile direksiyonu yanit raktörü ekipmanı tarlada yönlendirmek kolaylaşıyor. kendi kendine dönüyor tıpkı yapay zeka gibi sürer gibi ama kontrol sende oluyor.
benim çektiğim video aslında fs25 ile gelene daha yakın. ama bu işin asıl babası courseplay denen lanet moddur.
artık tarlayı tarama derdimiz yok hepsi taranmış durumda gideceğimiz, kaç defa nereden döneceğiz onu belirleyip devam ediyoruz.
bakalım yarın tam olarak oynarken göreceğiz. bunlara ayrı videolar da çekeceğim.
ve ek olarak bütün tarlalar genellikle köşesiz yapılmış. yeni ai worker ve gps steering sistemi kolay halletsin diye :d
hayırlı olsun, yaz başından beri ben de gaza gelip sistem dizdim. Güzel olucak inşallah.
site hızı düzeldi.
birkaç tane daha ve gps steering yayınlanacak. yapacak bir şey yok bunları eklemek gerekiyor.
yine oyunun en eğlenceli mekaniği pancardan devam biz
Şimdi bu gün saat 15:00 da videolar mı paylaşılmaya başlanacak yoksa içerik üreticileri için indirmeye mi açılacak?
oyun o saatte gönderilecek. direkt yayına girenler olur.