Bu konuda belki onlarca mesajım vardır oyun kasıyor sürekli takılıyor diye. fakat son 2/3 aydır oyun bende yağ gibi akmaya başladı. hiçte bir şey değiştirmedim bu güncellemeden sonra girmedim belki geri takılmaya başlamıştır bilmiyorum
Hocam vallaha oyundan ben de soğudum. ne deyim ki fs 13 ten beri fs serisi hayranı biriyim direk ön sipariş ile alıyorum aralarında en az oynadığım fs22 oldu. kasmasından takılmasından gına geldi. konu açmadığım forum kalmadı. nvidia technopat burası çözüme kavuşmak için.
bu oyuna her güncelleme geldiğinde grafik ayarları baştan uca değişiyor. oyuna bir girdim gölgeler geri açılmış vs. ayarları geri düzelttim yaklaşık 5 dk kasım kasım kasıldıktan sonra düzeldi.
Bendeki oyunda 1.9 güncellemesinden sonra AMD FSR özelliği ayarlardan tamamen kayboldu. Dosyalarına girdim FSR için olan DLL dosyası yok oyunda. Bende mi bir sorun var yoksa oyunda mı anlamadım. 2 defa kaldır kur yaptım olmadı. Bir kontrol eder misiniz sizde de aynı sorun var mı diye. Eğer sorun yoksa sizde bana o DLL dosyasını paylaşır mısınız. Ekleyince belki düzelir.
Anladım. Belki sendeki durum NVIDIA kartı var diye olabilir. Ama yine de bilgi için teşekkürler. AMD kartı olan varsa ve oyundaki durumu kontrol edip yazarsa sevinirim.
Ben neler çektim bu oyundan. Hayatımda bana bu kadar zulüm eden oyun görmedim oyunun düzgün çalışması için evrende bazı gezegenler belli bir şekle girmesi gerekiyor sonrasında dolunay tam çıktığında oyun oynanabilir hale geliyor.