Ablanın insta ?
Sorghum (İngilizce) → Sorgum ya da Süpürge Darısı (Türkçe)
- ye aynı şeyi tekrarlarsan hiç iyi olmayacak
- 2:06’da yazıyor Sophia diye. Sophia ismi ama İnstasını bilmiyorum
*
Tanıtım filmi için rastgele bir isim vermiş olabilirler. Gerçek ismi olmayabilir.
Üzüm hasadı için adım gibi emin olduğum new holland ın makinesini kullanmışlar güzel güzel, çok güzel, tam hayal kırıklığına uğramışken en azından üzümlerin zeytin ağaçların gelmesi biraz toparladı gibi, erken konuşmayalım vs. diyorduk zaten haftalar önce. Klasik Farming yaptı yapacağını yine, beklemememiz gereken tek şey dinamik arazi
Cinematic trailer de çok güzel, klasik fragman da işte hanım kızımız yer alıyor bir de fragmanda
hanım kızımız çiftçiliği öğreniyor herhalde
şimdi buradaki herkes tarımın duayeni olur
şaka bir yana ilginç ilk defa böyle bir fragman geliyor insanları etkilemiş gibi biraz
Fragmanı izleyince içimden dedim acaba gta v deki gibi sinematik konuşma sahneleri vs. olur mu diye ama neyse…
Bence biz ilk olarak Sophia hanım ve babasının ırgatlığını yapıp kendi çiftliğimizi kuracağız sonra diğer yan karakterlerle birlikte onların basit işlerini yapacağız. Dediğin gibi zeytin ve üzüm olayı işi toparladı. Şuan hikaye vs. den daha çok toprak dokusunu merak ediyorum inşallah videodaki gibi biraz gerçekçi olur umarım
bir tık yükseltildi ya da 2021 şartlarına yükseltildi diyelim maksimum 8gb rame sahip olanlar fs22yi biraz daha düşük ayarda oynayacak
çoğumuz dx12 destekli karta sahibiz bu açıdan iyi olacak
*video gece yarısına doğru gelir
mahsul soluyordu fakat mevsimler modu ile bölge bölge mahsulün zarar görmesi getirilmişti
şimdi orijinal olarak var olacak - mevsimler modunda ne gördüysek daha doğru çalışanı artık oyunda var
yine fs19’da gelen bakım onarım dediğiniz gibi daha gerçekçi aşamalarda çalışacak
her şeyi değiştiren olay aslında yine mevsimler çünkü oyuna takvim geliyor buna göre her şey düzenleniyor
tarlalarda yabani otlar gibi artık taşlar da olacak claas görüntüsünde vardı bunlarla da mücadele edicez bu açıdan yine çiftçiliği doğru düzgün yapan oyuncuya güzel senaryolar veriyor
gübreleme tarafında en son gerçek bir markanın adı eklenmişti o tarafta da daha fazla çeşitlilik ve gerçekten gübre türlerini görmek gerek precision farming dlcsi ile yapılan çalışmalar bununla tamamlanmalı
cattle and crops bu konuda öncü oldu ve şu an toprak tiplerine kadar çok daha ayrıntılı fakat farming deyince bir şeyler kolay, basit ve anlaşılır olup modlarla geliştirilebilecek düzeyde olmak zorunda
canlı canlı oynanış görüntülerinin olduğu bir videoda daha çok şey görürüz
AMD FSR destekleyecekmiş Farming Simulator 22 :') keşke scs de adım atsa
iyi ama önerilenler nasıl olacak acaba
hayırlı olsun
77 tl mi ulan giants scs ile birlikte harbi adammış
valla bende şaşırdım
çok sevindim ya millet yapıştırır siparişleri benim bile alasım var helal olsun be
tamam bir nevi fs 19.5 ama olsun focus home interactive olsa en az 150 tl olacaktı
bağımsız ooldular durumları da biliyorlar helal olsun
özel video çekicem şu an çeltik videosunu çekicem önce
İnanamıyorum ulan focus!
Saberde bağımsız olsa snowrunner kaç lira olurdu acaba?
farmıng 19 on siparişi normal olarak 96tl idi
Fiyatı Türkiye koşullarına göre gayet iyi olmuş.
aynen baya iyi