Farming Simulator 22 [Ana Konu]

50dolardan bahsediyorduk

1 Beğeni

Almamı tavsiye ediyormusunuz çıkıncami alıyım

alabilirsin durumun varsa kaçırma

Şok oldum, inanılmaz bir şey bu :slight_smile: harbi adammış bunlar, Türkler için gerçekten bayram niteliğinde bir haber bu, biz 200 lerden 300 lerden bahsediyorduk, çok sevindim, 77 Tl bişey değil gerçekten, buna da kimse laf etmez günümüz şartları için, güzel en azından korsan oyunculuk fs için biraz azalır, zaten Türkiye de kitlesi olan bir oyun ama şimdi daha da fazla kitlesi olabilecek, çok güzel, hepimize hayırlı olsun :slight_smile:
Adamsın Giants! Harbiden helal olsun, yapıştırıcam ön siparişi. :slight_smile:

2 Beğeni

g*t olmaya doyamıyorum şu sıralar. süper bir soru geliyor arkadaşlar

şimdi mi alalım yoksa yayınlandığında mı alalım fiyat değişikliği olur mu?

almayı düşünüyorsan hemen al bu fiyat hatalı.Birkaç saate zam gelir.Yapımcı fiyat belirlemediği zaman steam kuru 1.5 alıyor.Hata var şuan.Özel fiyatlandırma zaten oluyor ama bu kadar düşük olmaz.Hayrına 77 lira yapmazlar.

2 Beğeni

Hatalı olduğunu düşünmüyorum ya. Steam kuru düşük normal gibi geldi bana. Forza da aynı şekilde oldu çünkü :smiley:

1 Beğeni

İnanılmaz fiyat hemen alıyorum :sweat_smile:

3 Beğeni

20210625_001858|356x500

bu nasıl fiyat ya ?hemen almak lazım yanlışlık vs olmuştur :grin:

1 Beğeni

beyler ben aldım hadi hayırlısı fiyat baya iyi geldi umarım bi sorun olmaz :smiley:

2 Beğeni

Hoşgeldiniz

slm lar… bu dayı bişeyler anlatıyor ben türkçe altyazı ile izlemeye çalıştım ama pek bişey anlayamadım. önemli bişeylerden bahsediyor gibime geldi. yabancı dili iyi olan arkadaşlar izleyip bilgi paylaşımı yaparsa sevinirim…
crospay diye bişeylerden bahsetti sanırım buda bütün platformdaki oyuncular bir biriyle oynayabiliyor. sizde bir bakın isterseniz eğer aynı şey ise bende hemen ön siparişten alacam. bilgi lütfen selamlar
link : https://www.youtube.com/watch?v=VOiDvEES644&t=1113s

1 Beğeni

Bu fiyat ne böyle :exploding_head:
Yapıştırıyorum hemen 77 lira :stuck_out_tongue:

Fiyat muhteşem! Acaba ileride gelecek DLC’ler de fiyata dahil midir? Yani season pass gibi bir olay var mı?

Son olarak almadan önce danışmak istiyorum Asus ROG I5 9300H + GTX 1660Ti + 16 GB tek kanal RAM ile en yüksek ayarlarda oynayabilir miyim? Önerilenlerde işlemcim kılı kılına yetiyor gibi görünüyor ama?

1 Beğeni

Sanki Oynarsınız gibi i5 9300h ile sorun olacağını sanmam

2 Beğeni

Bende aldım. Pc kaldıramazsa bile kenarda dursun.

1 Beğeni

Bir sorum var FS 19 çıkmadan önce bunun gibi ön sipariş olayı olmuş muydu olduysa çıkıştan sonra fiyatında bir değişiklik oldu mu ? Soruyorum çünkü şimdi almazsam çıkışından sonra fiyatı artarsa çok pişman olacağım.

1 Beğeni