Farming Simulator 22 [Ana Konu]

2 Beğeni
3 Beğeni

steam kuru daha alttan ülke bazlı hesaplıyor ama çok fazla bir fark olmaz gibi 350tl civarı bekliyorum

2 Beğeni

:tractor:Farming Simulator 22’nin yayınlanan sinematik videosu ile çıkış tarihi duyuruldu ve ön siparişler başladı. FS 22 yepyeni özelliklerle 22 Kasım 2021’de yayınlanacak. Seride ilk kez :grapes:üzüm bağları ve :olive:zeytinlik ile birlikte sorghum yer alacak.

5 Beğeni

Sophia hanım ve babası amca beyin bağ bahçe işlerini yaparız artık :slight_smile:

sonumuz hayırlı olsun xbox ve ps arasında dağlar kadar fiyat farkı var bune kaldık steam babaya

1 Beğeni

Xboxta 140tl ise steam fiyatı uygun seviyede olur diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Bende diyorum DLC gelmeyecek ve artırıyorum fiyatı da 100 tl olacak

1 Beğeni

inşallah ya temenlimiz öyle ama cıkarsa görürüz 300tl falan

1 Beğeni

kanka o zor be

1 Beğeni

Bence daha ucuz olur inşallah Steam baba kıyma bize :upside_down_face:

1 Beğeni

steam 2021 dolar kuru 2.21tl ama anlaşmalı yanyıncılarda inşallah yaparlar

1 Beğeni

Bu Steam’in Türkiye de ofisi var mı?

1 Beğeni

sanırsam yok

1 Beğeni

100 lira bandında olur inşallah :rofl:

1 Beğeni

Bence yeni oyunda hastalıklar da olacak belki insektisit veya fungusit ilaçlar gelebilir.Mısır sahnesinde kızın elindeki mısırda hastalık oluşmuş gibiydi.

3 Beğeni

araç onarımı var gibi fark ettim. bence bakım veya tamir gibi olaylarda olur. fabrika olayını da hiç görmedim gcı de…

Heyecanlandım ama biliyorum ki sonu makyajlı FS19 olacak.

Anladığımız kadarıyla oyun lisanslara odaklanmamızı istiyor. Acaba Claas var mı?

2 Beğeni

Ön sipariş ile claas aracı veriyorlar büyük ihtimalle göreceğiz 22 de claası

1 Beğeni

Farming Simulator 22 için yeni mahsuller: Üzüm bağları, Zeytin bahçeleri ve Sorghum

Birazdan videoya geçerim.
Eğer et üretimi gelirse ne olur biri tava ciğer ürünü yapsın :smiley: dükkan açalım.

Üzüm, zeytin maalesef ayırt edilemiyor. Yakından baktığımıza iş değişir ama arazide bitki örtüsü ve renk paletinden seçilemiyor.

8 Beğeni