Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Şu anda bile yapabiliriz biraz dedektifliği :smiley: yeni ürün geliyor ama farklı bir ürün, kapak fotoğrafına dikkatli bakın, sol mavi kısma, üzüm mü o? :grinning: ve muhtemelen ana menümüzdeki arka planımız olucak o tasarım resmi, her yeni oyunda olduğu gibi. :slight_smile:

2 Beğeni

Bence de üzüm bağı gibi duruyor. Bu da demek ki Avrupa haritası İtalya gibi bir ülkede geçebilir. Üzüme kavuştuğumu varsayarak sıradaki hedefimiz “su”

1 Beğeni

Tankerle su zaten atılıyor ya da tarlanın başındaki tanka su koyulabiliyor, sulama sistemi hazır döşenmiş olur.

1 Beğeni

:smiley: 22.11.2021 demişler discord kanallarında :smiley: millet bulmuş yayımcılara daldı herhalde

yaaa kasımı bekleyemem

https://www.microsoft.com/tr-tr/p/farming-simulator-22/9p6srw1hvw9k?activetab=pivot:overviewtab

40 GB yer istiyormuş güya istesin

5 Beğeni

Ozaman totemi yolluyorum.Üzüm bağı mağı GELMeyecek…

3 Beğeni

zeytin de varrr

yemekyiyorum aktarıcam her şeyi konu hazır

2 Beğeni

Soğumadan

image

5 Beğeni

:heart_eyes:

9 Beğeni

video güzel hikayesi var hoş olmuş
ablam bekar herhalde
amerika’ya gelirim sıkıntı yok

8 Beğeni

Ben bunu bidaha yapıyım ya tuttu valla.:smiley:
Yalnız bunlar hafiften açık dünyaya falanmı girecek acaba videonun yarısı çifçi ve kızının günlük hayatı.:sweat_smile:

3 Beğeni

oyunu büyük umutlarla bekleyen arkadaşlara ithafen

1 Beğeni

Maalesef böyle özellikle case ile tarlayı sürerken öyle gerçekçi duruyorki.Sonra oyuna bakıyorsun…

1 Beğeni

Tek gösterdikleri şey mevsimler ve üzüm bağları başka bir şey çıkartan oldu mu videodan 3 sene sonra gösterecekleri yalnız bu sanirim

Aynı karede durdurup böyle bir oyun görünmüyüz diye düşünüp hayal kuran insan baya çok sanırım

ön siparişte claas dlcsi veriyor sanırsam

En son fs17de olan bölgeye göre kapak fotoğrafları geri gelmiş.Yalnız 49 dolar beni biraz korkuttu.

2 Beğeni

19a da dlc getirmişler steamde canlı yayında tanıtımı var

1 Beğeni

aylar oldu o dlc geleli

1 Beğeni

olabilir ya ben yeni gördüm steamde gezerken canlı yayında olunca

1 Beğeni

ahahaha :smiley: yazık beya
steam’de ön siparişler başlamadı bir manyaklık olmazsa 150tl falan yırtarız

5 Beğeni