Şu anda bile yapabiliriz biraz dedektifliği yeni ürün geliyor ama farklı bir ürün, kapak fotoğrafına dikkatli bakın, sol mavi kısma, üzüm mü o?
ve muhtemelen ana menümüzdeki arka planımız olucak o tasarım resmi, her yeni oyunda olduğu gibi.
Bence de üzüm bağı gibi duruyor. Bu da demek ki Avrupa haritası İtalya gibi bir ülkede geçebilir. Üzüme kavuştuğumu varsayarak sıradaki hedefimiz “su”
Tankerle su zaten atılıyor ya da tarlanın başındaki tanka su koyulabiliyor, sulama sistemi hazır döşenmiş olur.
22.11.2021 demişler discord kanallarında
millet bulmuş yayımcılara daldı herhalde
yaaa kasımı bekleyemem
https://www.microsoft.com/tr-tr/p/farming-simulator-22/9p6srw1hvw9k?activetab=pivot:overviewtab
40 GB yer istiyormuş güya istesin
Ozaman totemi yolluyorum.Üzüm bağı mağı GELMeyecek…
zeytin de varrr
yemekyiyorum aktarıcam her şeyi konu hazır
video güzel hikayesi var hoş olmuş
ablam bekar herhalde
amerika’ya gelirim sıkıntı yok
Ben bunu bidaha yapıyım ya tuttu valla.
Yalnız bunlar hafiften açık dünyaya falanmı girecek acaba videonun yarısı çifçi ve kızının günlük hayatı.
Maalesef böyle özellikle case ile tarlayı sürerken öyle gerçekçi duruyorki.Sonra oyuna bakıyorsun…
Tek gösterdikleri şey mevsimler ve üzüm bağları başka bir şey çıkartan oldu mu videodan 3 sene sonra gösterecekleri yalnız bu sanirim
Aynı karede durdurup böyle bir oyun görünmüyüz diye düşünüp hayal kuran insan baya çok sanırım
19a da dlc getirmişler steamde canlı yayında tanıtımı var
aylar oldu o dlc geleli
olabilir ya ben yeni gördüm steamde gezerken canlı yayında olunca