Farming Simulator 22 [Ana Konu]

iyi ki ön siparişle 108 tl ye almışık 200 tl olmuş :roll_eyes:

1 Beğeni

valla Allah Razı olsun :smiley: şu sorunu formda bir bakayım dedim , yazın çıktı karşıma bana dünyaları verdin :smiley:

1 Beğeni

rica ederim faydam dokunduysa ne mutlu bana :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Aldım oyunu aylar önce , ayar oldum , 3060ti 32gb ram ryzen 5 5500 :roll_eyes: deli gibide oynamak istiyorum. YouTubeta doğru dürüst bilgiye ulaşamadım. Dün akşam forma arama kısmına yazayım dedim paylaştığın yazı çıktı denedim oldu :+1: tekrar teşekkür ederim.

1 Beğeni

fs19 veya 22 de fps limitini kaldırma diye aratsan binlerce tarifi çıkıyor nasıl bulamadın ilginç :grin:

1 Beğeni
3 Beğeni

Denilenleri yapmama rağmen bende değişmedi ekran kartı kullanımı %60-65 civarını geçmiyor kasma yaşamıyorum ama drop giriyor

Belgelerim/FarmingSimulator2022/game.xml diye bir dosya var onu açın Vsync yazan satır var orada bir satıra true yazıyor onu false yapın ve kaydedin sonra oyuna girin F3’e basın o zaman düzelmesi lazım.

o droplardan bu oyunda kurtuluş yok dünyanın en iyi kartını tak yine yapar kartı 100 de yüz kullansın yine yapar nasıl bir lanet oyundur çözemedim bir gün aç çok iyi ertesi gün aç aynı ayarlarda takılmaktan geberiyor ve durduk yere fps düşüyor

Maalesef öyle. En sevdiğim oyunlardan biri olsada oynamayı bıraktım. Yapabileceğim her şeyi yaptım kasmaktan oynanmıyor

Oyunda etraftaki nesneler artmaya başladıkça sürekli her oyuna girişimde bende de sürekli fps düştüğünü hissediyordum. Bu sera işine vs girdikten sonra kasalar sürekli birikmeye başlayınca toplayıp başka yere taşıyorum başka mevsimde satmak için ama oyun sürekli takılır halde gibi ilerliyordu bende fps yüzünden bıraktım oyunu :smiley: Başlıyorum sıfır profil takılma donma yok 60 fps gelişmeye başladıkça çevre de nesne artınca olması gereğinden çok fps düşüyor 40 45 ara ara droplar vs can sıkıyor… Oyunu oynamak istiyorum ama zevk alamıyorum gittim FS19’a başladım tekrar kurdum mevsimler modunu sıkıntısız oynuyorum valla…:smile:

Serverda yaşıyorduk bizde aynı sorunu balyalarda aynı durum oluyordu sayı arttıkça sadece bende değil serverda ki herkeste fps düşmeye başlıyordu

1 Beğeni

3080 ti da yapıyor drop dediğiniz gibi isterseniz 4090 takın gene olacak o drop anlaşılan

sıfır profil bile takılıyor ben de. 120 fps alıyorum bir anda gpu kullanımı %5 e düşüyor anlık fps 10 15 olup geri 100leri toparlıyor bu da sürekli drop girmesini sağlıyor. nvidia denetim masasından gpu kullanımı yüksek yaptım oyunu ssd ye aldım hiç mod yüklemedim. yok hiçbir şekilde kasmanın önüne geçemiyorum

1 Beğeni

Bende bulamadım artık çözüm dediğim gibi bıraktım oyunu :smiley: FS19 devam

1 Beğeni

en stabil sanırım fs17. 6/7 ay önce arkadaşımla eskileri yaad etmek için fs13 ten başladık fs17 zamanına göre baya iyi geldi gözümüze :slight_smile:

1 Beğeni

Bende de takılmalar tabiki var ama en çok seralar ve paletler yüzünden oyun oynanmaz hale geliyor. 10 fps ile satışa götürüyorum. Sattığım an 50-60’lara geri dönüyoruz.

Tüm ayarlarım neredeyse en üstlerde olmasına rağmen 1080p’deki görüntüm çamur gibi. Kendi tanıtım videoları olsun, youtuberların videoları olsun gayet güzel canlı bir ortam gösteriliyor. Bende her şey çok oyuncakça!

Sizce bu leş çamur gibi görüntüyü yok etmek aynı zamanda fps’de düşüş yaşamadan ne yapmam lazım?

PC 1660Ti i5 9300 1*16 GB Ram 512 Ssd Asus Rog Laptop

Son işleme kenar yumuşatma görüntüyü bulanıklaştırıyor ben de. onu kapatıyorum bir tık daha düzgün oluyor görüntü

Nvidia topluluk forumuna bu konuyla ilgili bir konu açtım.

Kıt ingilizcem ile anlatmaya çalıştım karşılaştırma olması açısından Gta V Online ile ilgili sorun yaşamadığım adına bir video da paylaştım.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/geforce-graphics-cards/5/504775/farming-simlatr-22-drop/

Hocam renkleri nasıl canlı bir hale getirebiliriz? Ortam çok gri, yeşiller çok cansız gözüküyor. Ne yapsam o ferah görüntüleri alamıyorum. Hep bir kasvet.