ambargo kalktı
bakınıcam biraz
ufff
harita
En çok merak ettiğim Volvo FH16. Tabiki ets kadar detaylı değildir diye düşünüyorum.
Korkunç, bakarken fps’im düştü, dondum.
Tarla sayısı çok az değil mi?
Adamlar lisans yağdırmış yine
Platinum Expansion isimli DLC (108 TL) haritadaki 3 tarlayı gördükten sonra iade ettim. Bana göre bir çiftçilik oyunundaki 3 tarla sayısı şakadan ibarettir. Ormancılığı seven kesim elbet vardır, ama bir çiftçilik oyunun da bir dlc çıkarıyorsan eşit paylaşım yaparsın, dileyen çalışma sahasını seçer. Tek tesellim Year 1 Bundle adlı paketi almamak, ancak bu kadar kötü DLC’ ler gelebilirdi.
yeni dükkanlar güzel olmuş.
volvo f16yı kiralıyorum şimdi atarım.
Tarlalarda ot ekili alanları da açabilirsiniz belki birkaç yer daha ortaya çıkar ancak zaten büyük büyük tarlalar olsa neye yarayacak? Köydeki arsalar sizin işte aşağıda biraz daha yer açılabilirmiş.
ya erlengrat mesela güzeldi. bu orman hep dağ tepe çıkıyorsun. bu arada aracın kokpitinden gelen mekanik sesler de güzel olmuş. sonra ets2ye boşuna kızmıyor millet.
Ah be scs, şu güzelliğe bakın
SCS anca boyama paketi çıkarmasını biliyor.
Tarım simulasyonu Yeni FH getiriyor,Kamyon simulasyonu getiremiyor.Sözün bittiği yer
teşekkürler soruma çok yardımcı oldunuz neyse bilgi alamayınca Platinum Edition siparişini iade talebinde bulundum çünkü bende olan ana oyun artı 1 dlc nin parasını da aldılar saçma bir şekilde. iade olunca 108 tl olanı aldım. Bu paketi paket alıp aldananlar olmasın diye yazıyorum steam pakete dahil olan dlc yada ana oyun sende olsa dahi parayı tekrar alıyor
Aslında sende olan içerkleri fiyattan düşüyor. Yaşadığınız durum FS’ye özel olabilir. Cadıları Bayramı etkinliğinde Age of Empires 25th Anniversary Collection paketini satın aldım. Bende olan oyunların ücretlerini düşürdü.
Evet ets2 veya ats de de düşüyordu pakette olanlar bende varsa ama bunda düşmedi ki ben fiyat fazla demek ki bende olmayan başka dlc lerde var deyip aldım fakat yokmuş sonradan uyanıp iade ettim bu büyük saçmalık kütüphanemde olanın tekrar parasını almak resmen dolandırıcılık gibi bir şey bu
Dediğin şekilde alınsa normal platinium fiyatından daha ucuza almış oluyorsun normal fiyati paketin 108 TL senin yaptığın şekilde alınca oyunun fiyatını ve ön siparişte verilen paketin fiyatini düşünce platinium 50-60 TL ye felan geliyor yani adamlarin yaptıgı saçma değil hatta olması gereken o
Akşamdan önce FS 22 Platinum yayınımız var.
pakettekilerin 2 tanesi sende varsa kazık fiyata geliyor ama yoksa iyi fiyata geliyor bu doğru. benim dediğim sende ana oyun ve 1 dlc varsa onun parasını da alıyorlar buna saçmalık diyorum. buna göre 108 tl verip almak daha mantıklı
Giants Software, Farming Simulator 22 için Platinum genişlemesini yayınladı. Ormancılık odaklı haritada tekne ve lunapark treni inşaatı da var!
https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-22-platinum-edition-cikti/
oynayamadık yayında
tekrar ormancılığa odaklanmalarındaki sebep neydi acaba çok merak ediyorum