Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Tavsiyen için teşekkürler ancak dediğim gibi hali hazırda zaten %20 bir indirim uygulamışlar. Ancak saat 20.00 de tekrar kontrol etmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmadı. Sizce Platinum Edition’ a 269 TL vermek mantıklı mı yoksa modlar ile bu işi kurtarabilir miyim ?

Bence zam gelmeden al ya da kış indirimlerini bekle.

sadece oyun steam de en fazla 215 tl ye düştü zaten karar senin oyun yoksa 269 tl olan paket alınabilir

giants gerçekten bazı altyapıları eklemekte çok hızlı davranıyor. Intel XeSS desteği bile dahil edilmiş. yeni güncelleme çıkmış yeni genişleme paketi için :slight_smile:

HELM ilaç markası da oyuna katılmış.

1 Beğeni

bilmesek de oyunu açınca belli ediyor oyuna girdim kasım kasım kasılıyor dedim ne oluyor sonradan jeton düştü güncelleme gelmiş dedim :sweat_smile:

hele bir de şunu demezlermi :rofl:

(Yama sadece oyunu Platinum'a hazırlamakla kalmıyor, aynı zamanda çeşitli optimizasyonlar da getiriyor. Genel performans iyileştirmelerinin yanı sıra )belirli durumlarda geliştirilmiş bir AI davranışı dahil. Ayrıca, odun biçerdöver kesimi için değişken uzunluklar tanımlamak için yeni seçeneklerin ve daha fazlasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Seriye girişi biraz daha acemi dostu hale getirmek için, oyundaki tüm yardım bölümünü de revize ettik. Değişiklik günlüğünün tamamını aşağıda bulabilirsiniz!

1 Beğeni
2 Beğeni

oyunlar markalara doyup gerçek dünya ile tamamen senkronize olduktan sonra ne olacak? diğer ayrıntılarda istediklerimizi alabilecek miyiz? sektörde gerçek bir şeyin, ürünün oyunlara dahil heyecanı elbet geçecek.

1 Beğeni

şu oyunu bir gün bile keyifle oynayamadığım. fps drop yememek için ne yapmak gerekiyor yahu. sıfır save sıfır mod yeni bir kayıt açıyorum fps droptan ilerleyemiyorum. nvidia ayarlarında yüksek güç seçili. ama gene hayır yok

valla o droplar oyunun hastalığı bence kurtuluş yok gibi. dedim işlemciden mi acaba ryzen 1800x vardı 5700x e geçtim yine oluyor anladım ki bundan kurtuluş yok ama güncellemeden sonraki berbat takılmalar hariç bir kaç gün geçince droplar öyle oynanmayacak kadar değil hele amd kartlar için gelen fsr 2 0 dan sonra baya netleşti oyun artı droplar azaldı

droptan ziyade oyuna her girişinde nvidia dlaanın sürekli haritayı önbelleğe almasın ıbeklemek o takılmaları görmek iyi değil. sonra düzeliyor ama her girişte haritayı tarıyor vs.
platinum sürümü muhtemelen hafta sonu için gelecek. yeniden profil oluşturup son durumuna bakarız. birkaç saat oynanır onun dışında artık vakit ayıramam.

1 Beğeni

Roller coaster inşaatı da varmış :smiley: bir sürü yeni ürün eklenmiş. tekne de aynı şekilde inşa edilecek.
scs oyuncuların modcuların yaptığı şeyleri zar zor yapar çok sonra getirir ya da getirmez. farming giants tam tersine her zaman toplulukla birlikte büyütür ne geldiyse öncesinde hem modları yapılmıştır.

yeni seasonda acaba neler olacak. şu an gördüklerimiz zaten oyunda var. şu an yine var olanların dlcli süslenmiş püslenmiş official hallerini yeni sezonda neden görmeyelim. yolunu buldular :slight_smile:

yeni volvo gördük
scs o yüzden getirecek yani banko ama ets2 ahalisi yine ağlayacak geleceğini bile bile

2 Beğeni

balya amele modu

iterek oynarsınız :smiley:

1 Beğeni

vnl,vnx olmazsa olur mu o da gelmiş yalnız şaka maka geçtiği ortam nedeniyle volvo resmen döktürmüş

4 Beğeni

BU SAÇMALIĞI ANLAYAN VAR MI ACABA?!

Farming Simulator 22 - Platinum Expansion tek alırsak 108 TL

Farming Simulator 22 - Platinum Edition paketini alırsak 269 TL Tamam bu paket 3 ürün içeriyor da bende Farming Simulator 22 oyunu var, Farming Simulator 22 - CLAAS XERION SADDLE TRAC Pack, var ama sepete atınca fiyat yine 269 TL olup düşmüyor bu nasıl iş? :roll_eyes:

Platinum Expansion ve Platinum Edition farklı dlc ler mi? anlamadım bilen biri yazarsa aydınlanırız

All Machines & Items In The Platinum Expansion

Map

• Silverrun Forest

Vehicles

• Volvo BM 2654
  • Volvo BM LM 841
  • BM-Volvo DR 631
  • Volvo BM SM 462
  • Volvo EC250DL
  • Volvo EC380DL
  • Volvo L120H
  • Volvo L180H
  • Volvo L200H High Lift
  • Volvo F16
  • Volvo FH16
  • Volvo VNX 300
  • Komatsu 911.5 X3M (2011)
  • Komatsu 951
  • IMPEX Hannibal T50
  • John Deere 843L-II
  • John Dere 848L-II
  • Kotschenreuther K 300R
  • Manitou M50-4
  • Pfanzelt PM Trac
  • Pfanzelt Felix

Equipment

• Tajfun EGV 65 AHK SG
  • Pfanzelt DW P 186
  • Pfanzelt P13 4272
  • Koller K-300-T
  • Koller K 307c-H
  • Schwarzmüller Timber Trailer Semi
  • Schwarzmüller Timber Trailer
  • Schwarzmüller Low Loader 4A
  • Schwarzmüller Low Loader 3A
  • Risutec SKB-240
  • Koller P60
  • Westtech Woodcracker G1650
  • Westtech Woodcracker C550
  • TMC Cancela THX-180
  • Volvo Universal Bucket (LM 841)
  • Volvo Rock Bucket - Spade Nose (LM 841)
  • Volvo Pallet Fork (LM 841)
  • Volvo General Purpose Bucket - Heavy Duty
  • Volvo Rock Bucket - Spade Nose
  • Volvo High Tip Bucket
  • Volvo Pallet Fork
  • Volvo Big Bag Lifter
  • Volvo General Purpose Bucket - Heavy Duty (L180H)
  • Volvo Rock Bucket - Spade Nose (L180H)
  • Volvo High Tip Bucket (L180H)
  • Volvo Pallet Fork (L180H)
  • Volvo Big Bag Lifter (L180H)
  • Volvo Unloading Grapple (L180H)
  • Paladin SFB 750

Misc

• STIHL marking spray: blue
  • STIHL marking spray: green
  • STIHL marking spray: orange
  • STIHL marking spray: red
  • STIHL marking spray: pink
  • STIHL marking spray: yellow
  • STIHL marking spray: white
  • Lizard Shipping Container
  • Hörmann Bulk Hall
  • Hörmann Shelter With Photovoltaics
  • Hörmann Production Building With Photovoltaics
  • Tree Sapling Pallet

Placeables

• Log Cabin Farm House (5 variations)
  • Damaged Bus
  • Barrel Factory
  • Furniture Factory
  • Flooring Factory
  • Iron Furnace
  • Paper Factory
  • Pet Accessories Factory
  • Art Accessories Factory
  • Shingle Factory
  • Wood Turner
  • Silverrun Market
5 Beğeni

Platinum erken erişimi geldi.

2 Beğeni

Ambargo var mı? Yayın veya video ne zaman gelir abi?

şu an ambargo yok ama bugün gelmeyeceği kesin videonun burada aktarıcam. msfs için akureyri çıkarmamız gerek. + msfs için büyük güncelleme de akşam çıkıyor. şimdiişleri halledeyim hemen fs22’ye geçip yanda ona bakıcam. 16.4gb indiriyorum dlc için :smiley:

3 Beğeni