Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Oyunun kendisi o fiyata hocam. Ben DLC’den bahsettim.

1 Beğeni

hocam orada ucuz ama bize yaramıyor steam de oynayan çok olunca mı bu kazık fiyatı koyuyorlar anlamadım

1 Beğeni

Hortumlar dlc’si fena olmamış. Bence gereksiz ama diğer DLC’leri düşünürsek harika iş çıkartmışlar. Fiyat çok pahalı, malum yerlerden denedim kendilerini :sweat_smile:

1 Beğeni
1 Beğeni

ağaçlara boya ile işaret koyma dlc 108 tl iyice suyunu çıkardı grant

Seriye Volvo ekleniyor
40’tan fazla yeni araç ve ekipman
Yeni ortam: Silverrun Ormanı
Yeni ağaç türleri ve ortam efektleri
Yeni oyun mekaniği: Ağaç işaretleme
Yeni üretim zincirleri ve görevleri; artık tekne inşa edebilirsin!
Çok Oyunculu modda ortaklaşa çiftçilik yapma olanağı
Topluluğun oluşturduğu ücretsiz içeriklerle dolu ModHub

40’tan fazla araç var. Bu fiyat normal.

1 Beğeni

Çok Oyunculu modda ortaklaşa çiftçilik yapma olanağı derken kastedilen tam olarak ne acaba

yeni bir özellik; hidrolik kırıcı ile artık kayaları parçalayabiliyorsunuz. taş-çakıl yığını gibi bir şey çıkıyor.
bu dlc ve özellikleri inşa modlarını artıracak.

2 Beğeni

yeni fact sheet
hoş şeyler geldiğinde o hafta msfs-farming arasında gidip geliriz. yeni harita yeni kariyer demek :smiley: yalandan da olsa :smiley:

1 Beğeni

hortumu kimse incelemesini yapmamış yabancı buldum

yine farming farmingtir dedirtiyor bazen :slight_smile:

huzur içinde rahat rahat oynayabildiğiniz oyun gibisi yoktur

2 Beğeni

bu mevzualrı modlarla görüyorduk şimdi tam operasyona dönmüş. malum öyle şeylerle uğraşında farmingte gerçekten bir çalışma ortamı yaratılıyor.
ancak konteyner eklemişler :smiley: ulan normal yere zor sokuyorduk oraya tek tek mi yerleştiricez. neyse yine de güzel duruyor.

Volvo EC250DL, EC380DL eklenmiş yine modlardan biliyorduk böyle araçları :slight_smile:

modları ve topluluğu takip edip ya da o yönde gelişmesini sağlayan nadir oyunlardan ve o yüzden ets2den ayrılıyor maalesef.

1 Beğeni

Oyunu xboxtan satın mi alsam ne yapsam? Dlcler ve oyun Xbox uygulamasında ucuz

Schwarzmüller dorsesi de geliyor. Çok iyi bence.

2 Beğeni

Ben oyunu ve dlc’leri xbox üzerinden aldım, single ve multi oynadım.Bugüne kadar da herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

1 Beğeni

bunu yayınlarken

bu paylaşıldı

arada atarım sırf videoda bir şeyler söyleyebilmek ve 1. yıldönümünü diye uğraşıyorum biraz da oynayacağım

bu detaylar ortaya çıktıkça ön yargınız kırılmış olabilir. çünkü başta gerçekten boş geliyordu.

1 Beğeni

Kesinlikle haklısın

Zaten ormancılık olsun, balya taşıma olsun, paketler olsun hiçbirinde fiziğin f’si yok. Rezillikten başka bir şey değil. Ayrıca orman içlerinde yaşanan fps düşüşlerine değinmiyorum bile.

Keşke bunun yerine su ile haşır neşir olacağımız bir Pirinç DLC gelseydi.

1 Beğeni

suya adam gibi fizik katamayandan öyle bişey beklenemez ha bu arada su ile etkileşim ve araçların da etkilenmesi gibi şeyler çok basit ama her zaman koymamayı oraya bulaşmamayı bu kadar şey var diye istemiyorlar.
su sıçratma efekti bile koymayan simülasyon oyunları bunlar :smiley: giantsa daha çok kızıyorum bazı şeyler için çünkü motorları güçlü hep yeni tekniklerle oyunlar çıkarıyorlar.

1 Beğeni

Arkadaşlar selamlar. Farming 22 almayı düşünüyorum. Hazır oyun %20 indirime girmişken ve dolar/tl kurundan dolayı artış olabilir diye alayım dedim. Sizce normal sadece oyunumu almalıyım 215 TL’ye yoksa Platinum Edition’a 269 TL’ mi almalıyım ?

Saat 20.00’deki Cadılar Bayramı indirimlerini beklemeni tavsiye ederim.