görüntüler burada güzel vallah
karlı görüntüde ağaçlara kar efekti bile yok hep yeni oyunlar giderilecek eksiklikler bir şey diyemiyor insan
giants sizin olan şeyi size güncelleme ile veriyor
Saçma saçma işler.
Zamanında da koyabilirdi. Zaten ücretsiz içerikler neden bekletiyorlarsa. Case’den de bir kaç model gelse de var olan modları silsek. Ne kadar çok mod o kadar sıkıntı.
güncelleme çıktı
New additions
- Valtra A Series
- Valtra N Series
- Valtra T Series
- Valtra Q Series
Changes & Improvements
- Improved quality with FidelityFX Super Resolution 2
- PS4 only: Fixed support for Logitech wheels
- Fixed display of driving direction while manual shifting is enabled
- Fixed John Deere 7R crop destruction at Trelleborg careWheel config
- Fixed Schwarzmueller Timber Trailer function text
- Visual fixes for CLAAS XERION 5000
- Visual fixes for CLAAS AXION 800
- Visual fixes for CLAAS LINER 4900 BUSINESS
- Visual fixes for Vervaet HydroTrike
- Visual fixes for MAN TGS and TGS trucks
- Fixed schema for MAN TGX 26.640
- Updated Valtra brand logo
Bunun üstüne bir yayın gitmez mi? Gitmeeeezzzzz.
akşam x-plane 12 yayını olacak ne fs22si… ama özlüyorum o oynadığımız zamanları şimdi o kadar çok iş ve oyun var ki olmuyor. bu kadar oyunu oynamaya hakkımız olmamalı.
tüh bak bu bedava olmuş olmadı grants sana yakışmadı
Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz?
İkidir zeytini hasat ettikten sonra solmuş diyor ve büyüme aşamasına geçmiyor.
Yanlış bir şeymi yapıyorum ya da eksik bir şeymi gübresiydi ıvırıydı neyse yapıyorum ama hasattan sonra solmuş diyor ve büyüme aşamasına geçmiyor. Lütfen yardım edebilirmisiniz.
Zeytin videolarına da baktım hasattan sonra direkt büyüme aşamasına geçiyor. Ama bende geçmiyor.
bug olmasın? ya da zehirliyorlar vallah oynamayalı baya oldu ama solmuş diye bir şey olmaması gerek. sağ altta her şeyin sıfır olduğu belli. kayıt bozulmuş olabilir.
Pompa hortum dalgası geldi ama tatildeyim. Çıktıktan sonra dönücem.
Bunu merakla bekliyorum, alınır mı senin incelemenden sonra karar vereceğim. Bu durum ileride tarlaların sulanabilmesininde önünü açacak aslında.
Çok oyunculu bir şekilde benimle Farming Simulator 22 oynamak isteyen varsa eklesin beraber takılalım.
Discord: Utku Tutun#3613
ne günlere kaldık bir dlc 179 tl
Microsoft Xbox mağazasında PC fiyatı 51,25TL.
113,75₺ görünüyor. Xbox gibi kullanışsız launcher’a maruz kalacağıma indirimleri bekler Steam’den alırım.