Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Oldu mu hocam?

1 Beğeni

hocam yeni öğrendim yazıyorum olay grantın süper çevrisindenmiş kuru otu saman diye çevirip yazmışlar :rofl: burada bilen kesin vardır da çok yardım severler ya kimse zahmet edip yazmadı ben yazayım barİ saman yazan KURU OTTUR :+1:

EKLEME: işin komiği alttaki bilgide kuru ot yazmışlar yukarda saman komedi bunlar :sweat_smile:

3 Beğeni

Bu tür hataları düzeltecek bi mod vs. var mı?

adamlar oyunun orijinal dil dosyasını düzeltmiyor mod nasıl düzeltsin ki bu modu türk yapması lazım

bunları düzelten bir arkadaş vardı arada da bazı düzeltmeler gelmişti ama maalesef giants o kadar ilgili değil.

gelecek üç dlc'ye ait videolardan topladığım görüntüler; yeni araçlar, ekipmanlar, traktörler, yeni mekanikler(balya sayma, hortum bağlama ekipmanı, kütük vinci vs), gemi inşası için gerekli malzemelerin listesi... yazıya tıklayıp ekran görüntülerini açabilirsiniz

Screenshot_2

Screenshot_12

5 Beğeni

Sen yaşıyor muydun? :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Case pamuk hasat makinesinde otomatik yaymayı kapat/aç gibi seçenekler var. Bu ne işe yarıyor? Anlamadım

2 Beğeni

Otomatik Yaymayı Aç Kapa olayı içinde biriken pamuğu otomatik olarak bıraksın mı yoksa kendin mi bırakmak istiyorsun diye soruyor. Bu yuvarlak balya makinesinde de var.

1 Beğeni

Teşekkürler hocam malum bir tarlada ancak bir balya zor çıkıyor. Bu yüzden ayrıntıyı kaçırmışım.

1 Beğeni
1 Beğeni
2 Beğeni

Mobil oyunu duyurular mı acaba ?

çok güzel gerçekten

1 Beğeni

aranılan mod gelmiş
balık çiftliği

1 Beğeni

Vermeer isimli paket geldi bu arada

bu da paralı :unamused: :rofl:

1 Beğeni