Önümüzdeki Season Pass’lar için bende alabilirim ama PC’de oynayabilir miyiz? Yoksa sadexe Xbox’ta mı oynanır?
Attığım pc sürümü , rahatlıkla indirip onayabiliyorsun , arkadaşım indirip denedi. Modlar da aynı steamdeki gibi çalışıyor. Ben zamanında fs’yi steam üzerinden ön siparişle 79 liradan almıştım ama dlcler steamde
gereçkten gereksiz pahalı . Dediğim gibi steam sürümü ile arasında çok önemli bir fark yoksa buradan almak daha mantıklı.
tam anlayamadım buradan alsak dlc leri steam de etkinleştirebiliyor muyuz?
edit pardon burası başka platformmuş bize yaramaz
PC yazıyor orada dostum.
@Hockenheim aslında senin dediğin mantıklı yani alınabilir. Ama bence sadece gamepass almak daha mantıklı. Bir yerden sonra yüzüne bakmıyorsun oyunun. DLCler içinde gerek yok oyunun modları daha iyi. Ve DLC içeriğindeki ekipmanların modlarını da internette bulabiliyorsun
bana dediysen evet pc yazıyor da steame dlc ler eklenmiyorsa gerek yok demek istedim
Yok senden bahsetmedim.
Yayında yeni harita ve Platinum içerikleri tanıtılıyor. Geç paylaştım kusura bakmayın.
Hortum pompa işi gelecekte tarla sulama vs olaylarınin önünü açabilir bence
Harita ilk bakış çok güzel duruyor. Sanırım 2k-4k oynuyorlar. Ben FHD’de bu görüntüleri alamıyorum.
Pompa işi de değişiklik olmuş. İşte DLC dediğin böyle olur. Zaten bu modcu firma hep güzel modlar yapıyor. Özellike Straw Harvest bir başkaydı. FS22 için çıkmayacak galiba.
Kendinden yürür balya makineside bir şeye benzemiyor. Onun yerine 17 ve 19’da olan Straw Harvest DLC’sinin gelmesini isterdim.
Platinum Genişleme paketi ile gelecek olan Silverrun Forest için FarmCon 22’de bir tanıtım videosu yayınlandı
Volvo F16 çekicisi gördüğünüz gibi eklenmiş. Bakalım yeni model olacak mı?
Ben şu PUMPS N’ HOSES eklentisini beğendim.
Creative Mesh ekibi FarmCon 22’de yepyeni bir eklenti çalışması duyurdu. Pumps N’ Hoses Pack DLC’si ile sıvı gübrelerin tarım arazisinde hortum ile dağıtımı sağlanıyor.
aynen sulama işi olmalı olmaması çok saçma zaten
farmcon yayınlarında her şeyi gösterdiler.
eskiden gamescom zamanı merak ederdik, sevinirdik de artık piyasa koşulları nedeniyle alıştık. gram heyecan olmuyor. belki yeni başlayanlarda oluyordur.
arkadaşlar bu at merasına saman koyamıyorum ve sağlık hep 0 nasıl halledeceğiz araştırdım bilgi de yok?
Yemlik kapasitesine bakmalısın. Eğer yemlikte yer varsa oraya dökebilirsin. Alta seremezsin.
yemliği azalttım yine olmadı acaba baya bi azaltmak mı gerekiyor? onu deneyeyim bir de