FS serisinde yer aldığı için paylaşmak istedim.
oyunda direkt gelmiyor ama mod şeklinde resmi olarak Armatrac paylaşılmıştı.
FS serisinde yer aldığı için paylaşmak istedim.
oyunda direkt gelmiyor ama mod şeklinde resmi olarak Armatrac paylaşılmıştı.
güzelmiş
15 Kasım Platinum Editions çıkıyor. Harita deniliyordu halbuki. Olsun içerik daha daha iyi aslında.
Inspired by the Pacific Northwest with its woody landscapes, the Platinum Expansion introduces Silverrun Forest, a map with many possibilities: Take on new forestry missions, plant new types of trees and even build a boat at the shipyard and other evolving projects - as Silverrun Forest is ripe with production chains and points of interest that develop based on your delivery of logs. The expansion also allows you to grab tree marking spray to highlight trees!
yeni tomruklardan bi cacık olmaz ama iyileştirilirse güzel. tersanede tekne inşa edebilecekmişiz. üretim zincirine eklenecek yeni ürünler de olur. acayip şaşıracağımız bir şey gelmeyecek maalesef. bu çıkana kadar daha bir sürü mod yayınlanır.
Kuzeybatı Pasifik ormanları diyor. Galiba yeni harita gelecek.
Evet yazıyor ama ben ekipmandan çok sadece harita bekliyordum. İnşallah yeni ekler gelir. Yeni ahırlar, yeni garajlar, yeni depolar vs.
hocam yine 269 tl mi acaba
Farming Simulator 22 parlak platin muamelesi görecek: 15 Kasım’da Platinum Expansion ve Platinum Edition (temel oyun + genişleme) yeni markalar, makineler, oyun mekanikleri, yeni bir harita ve daha fazlasını ekliyor. Her ikisi de PC ve konsollarda dijital olarak ve perakende olarak satışa sunulacak. Aşağıdaki önemli noktalara bakın!
yok artık 49.99 usd sitede ön siparişi TL ye çevir 871,04 çüüşş
Başkan sen Platinum’a mı baktın? Eğer öyleyse yanlışın var 18,99 USD.
açılış kapanış
Umarım mobil oyunuda tanıtırlar
yok hocam modhup da ön sipariş diyor ya 49,99 bunu çevirdim döviz çeviren sitede bu fiyat çıktı Buy Now | Farming Simulator (farming-simulator.com)
Pardon hocam. Benim paylaştığımın altında yazınca ben farklı algıladım. Kusura bakmayın.
rica ederim ne kusuru
evet fiyatta yanılmadım buda 269 tl
Gelecek expension 108 liradan ön siparişe açılmış
Trimble sanal çiftlik tanıtımı için FS içeren reklamlar yapıyor. Bir sanal çiftlik tasarlamışlar. John Deere, Agco vs. iş birliği içerisinde hassas tarım uygulamasıyla da bağlantılı ileride Giants eğer traktörler içerisine bunları dahil ederse gelecek markalardan biri olabilir.
Arkadaşlar merhabalar, kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Geçenlerde game pass de gezinirken fs22 ye gözüm çarptı ve bakmak istedim . Bakarken böyle bir tablo ile karşılaştım. Dlc fiyatları steamin üçte biri bazında. Gayet uygun geldi, oyunu ve dlcleri buradan alsam mı diye düşünüyorum. Steam sürümü ile buradaki pc sürümü arasında bir fark var mı ? varsa nedir ? bilgilendirirseniz çok sevinirim.