Araçların içinin bu şekilde kirli gibi gözükmesi beni oyundan soğuttu resmen.
saman hala koyamadım sanırım yulafın baya azalması gerek
Season Pass paketinin 2. içerik DLC’si olan Kubota Pack, Farming Simulator 22 yayınlandı. 130 yıllık Japon markası Kubota’nın traktörler, UTV’leri, iş makineleri ve tekerlekli yükleyici ile ön yükleyici ekipmanları ekleniyor.
tabi abi japon bu hiç bozulmaz pahalı olur 87,38 TL
Lisans severiz ama madem bu DLC bir iki özellik getir. Getire getire pessenger diye aptal bir şey gelmiş onu da traktörlerde kullanamıyorsunuz.
Hazır Kubota demişsin koy su ile etkileşim koy pirinçleri de al sana DLC! Değil 80, 180 ₺ bile veririm.
arkadaşlar daire içinde çizdiğim yerde fs19 da kuru ot yazıyordu. Şimdi burada da kuru ot yazması için ne yapmalıyım ?
fs 22 de yazmıyor öyle bir ayar görmedim
Fs19 da vardı ya niye kaldırdılar ki ?
Mod var mı acaba gösteren
biliyorum fs19 da yazı vardı fs22 de yok benimde dikkatimi çekti zor geldi sanırım yazı koymak. modu var mı hiç bakmadım
Umarım bulunur ya modu.
Vehicle Inspector diye mod var. Sol üst köşede tüm araç - ekipman ve yük türlerinin isimlerinin bilgi olarak veriyor. Bunu deneyebilirsiniz.
season pass içerisinde yer alırsa bayılırım
Volvo mu? Şaşırtıcı! Ormancılık oyunun fiziklerinden dolayı çok tercih etmediğim bir alan. Zor bir ihtimal ama DLC ile bu kontrollerde adam akıllı bir fiziğe kavuşur.
dlc fizikleri niye iyileştirsin modun dlc hali sadece
güncelleme ile planlanan iyileştirmeler devam eder.
Eve gidince bir deneyeyim.
Volvo Construction Equipment markası ile Farming Simulator 22’nin geliştiricisi GIANTS Software arasında yepyeni bir iş birliği başladı.
onu nasıl becerdin öyle tarlayı sürüp yada boyama kısmından çim yada çayır boyaması yaparsan gider bence
İnan bende bilmiyorum
Grafikleri düşürünce gidiyor yükseltince geri çıkıyor. Nasıl kapatacağımı bulamadım bir türlü