Bunlardan bahsediyorum hocam.
Oyuna giriyorum hiç biri çalışmıyor sonra bu menüye gelip tümünü sıfırla diyip ondan sonra çalışıyor. Ama Oyundan çık gir yaptıktan sonra yine aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorum.
Bunlardan bahsediyorum hocam.
Oyuna giriyorum hiç biri çalışmıyor sonra bu menüye gelip tümünü sıfırla diyip ondan sonra çalışıyor. Ama Oyundan çık gir yaptıktan sonra yine aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorum.
discord’da birisi yazdı onda da o sorun varmış eğer öyleyse ben gene oynayamam shit
anladım bende orada sadece arada herkül mod kısa yol tuşu gidiyor tekrar tanımlayınca düzeliyor bayadır oda sorunsuz. sendeki olay garipmiş
hepsini yaptım hep 64 bende
nerede siyah daire var?
Düzenledim resmi.
silaj ot vs. aşılayıcısı sözde bi tık verimli işliyor
Bende otomatikman çimi silaja çeviriyor sandım hani silo sıkıştırma işlemi olmadan.
burada Türk bayrağı yoktu. yapımcısına yazdım unutmuş eklememişim mi diyor allahımmm
neyse ekleyecekmiş güncelleme ile
Sende olmasan ne olacak bu simülasyon oyuncularının hâli… Bakıyorum senden başka ilgilenen yok simülasyon tarafında. Herkes oynamanın peşinde. Ama hiç türk oyuncularını düşünen yok.
bedava verirlerse alırız bu devirde youtuber olmak varmış hayat onlara güzel valla
bu arada yuh çüşş fiyat 80.39 tl indirimli hali
[Farming Simulator 22 - Kubota Pack Steam’de %8 İndirimli (steampowered.com)](Farming Simulator 22 - Kubota Pack Steam’de %8 İndirimli (steampowered.com))
1.6 güncellemesi geldi.
ben de kubota ve yeni harita videosunu montajlıyordum.
eyvah yine güncelleme gelmiş kesin kasım kasım kasılır oyun
1.6.0.0
Yaması Hata Düzeltmeleri ve Değişiklikler
Yeni eklemeler
Güncelledim ama açmaya korktum.
dün bende at merası kurdum saman koyamıyorum ama sanırım yulaf ful olunca saman almıyor yulaf azalınca samanı alacak galiba. yarın deneyeceğim
Not: SENDE ÜSTTE SAMAN VAR BENDE SU VAR EN ALTTADA YÜZDE 40 SAMAN YAZIYOR DEĞİŞİKMİŞ SENDEKİ
Büyük meras tan koydum ya su istemeyenden