Mod ile Modhub’ta mevcut.
aynen bourgault tan 1tane indirdim 33metrelik olanını
Bende sadece Giants Software’nin paylaştığı modları kullanıyorum. Oyunun orjinalliğini bozmuyor gibi geliyor bana.
maalesef satman gerekiyor mod var mı bilmem
Saçmalık ne yapalım artık para hilesi yazarız bizde
sözde gerçekçi yapmışlar gerçek hayatta taşıma var mı deyip? ama gerek yoktu bence taşıma olmalıydı ki ne saçmalıklar var bazı yerlerde
agi agi agi
Bu römorklara tahıl boşaltma animasyonları hatalı hala bende. Sanki römorkun hiç yüzeyi yokmuş gibi her şey yere dökülüyor şekinde bir animasyona sahip.
bende normal o da bu minaral yem yordu beni ayarlamak ne zormuş lanet şeyi
FS 22 de yakıt bitince yolda kalma olayı gelmiş FS 17 de yakıt bitse de çalışmaya devam ediyordum FS 19 u bilmiyorum bu özellik var mıydı. Birde araç bozulunca çekişten düşüyor galiba ama %100 olunca yolda kalma gibi bir durum var mı acaba deneyen var mı.
Çekişten düşünce Yolda kalma yok hocam
Dün tarla işinde zorlandım tek traktörüm olunca denemeye korktum yolda kalıp kalmadığını deneyecektim aslında yalnız boyama için çok para istiyorlar bana biraz mantıksız geldi tamir 8.000 dolar boyama 19.000 dolar.
Evet boyama işi bana da mantıksız geldi çok pahalı
benzin bidonu modu var kur 20lt benzin alıyor koy benzini yanına dursun
Dün yakıt bitince aklıma geldi onu kesin kurmam lazım.
kubota kovalasın sizi
Şu oyunda en büyük eksiklerden birisi Alım yapamamak.
Her oyuna girdiğimde Kontroller sıfırlanıyor. Bu oyundan mı kaynaklı sıkıntı yoksa moddan kaynaklı bir sıkıntı ? sanki daha önceden birisinden bu şikayeti duymuştum burada
kontrol derken direksiyon seti yada oyun kolu falan diyorsan bende t300 rs gt var öyle bir sorun yok
Verimi nasıl %100 yapabiliyoruz?
1.Mevsimi gelen tarlayı kultivatörle sürüyorum eğer köklü ürün varsa sabanda kullanıyorum.
-Bu arada kireç istiyorsa kireçleme yapıyorum.
2.Ekim için hem tarla bozan hem de eken Pottinger mibzeri kullanıyorum. Ekerken gübrede kullanıyor.
3.Sarıcı ile tarla üzerinden geçiyorum.
4.İlk büyümede bir daha çıkmasın diye yabani ot sökücü ile temizliyorum.
5.Yine ilk büyüme esnasında suni gübre kullanıyorum ve istenilen 2.gübrelemede olmuş oluyor.
-Taş olayını abartı buluyorum ve kapatıyorum.
Verimim bu sıralama ile %98’de kalıyor. Kalan %2 kesinti nedir?