Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Aynen fs19 dada erlangrat haritasında getirmişlerdi bu özelliği. FS22 de tren süremiyoruz galiba hiç bir şekilde sadece kiralama yapıp sürebiliyoruz.

Yapacağınız adımlar şunlar;

1- Treni kiralayın ve bekleyin
2- Treni doldurun sonuna kadar sürün karşınıza menü çıkacak satmak istiyormusunuz diye onda evet derseniz otomatik satıyor ve kiralamayı da bitiriyor.

Ben öyle yapıyorum :smiley: parası çok diğer noktalara göre. Kiralama da ahım şahım bir şey değil hızı 0.5 yada 1 yapınca en fazla 20 euro gidiyor cebinizden :smiley: ama hız 120 olursa 1000 dolarını alır(saatlik kiralama yapıyorsun çünkü)

2 Beğeni

dediğim yer alt resimlerde ve asla girilmiyor nasıl kiralanacak yada neden ürün satışında en iyi fiyat veren yer?

O işaretlemede hata var muhtemelen. Eğer siloya boşaltılacak birşey satıyorsan (buğday, yulaf vb.) Tren istasyonunun arkasında boşaltma yeri var. Oraya boşalttıktan sonra az ileride küçük bir klübe var. Oraya gidip tren kiralaman lazım. Sonra gelen trene binip o istasyonda silo boşaltma noktasına geçip buğdayı trene yükleyeyip treni sürmen gerekiyor. Tren gittikten sonra para geliyor. Ama tavsiyem az birşey dökecekseniz hiç boşuna kiralamayın tren. Zarar edersiniz.

1 Beğeni
1 Beğeni

İndirime ne zaman giriyor hiç denk gelemedim.

New additions

• Added AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0
  • Added upscaling sharpness slider for DLSS, FSR 1.0 and FSR 2.0
  • Added mixer wagon info HUD if player is nearby

New pallet limits

• Win: 300
  • Mac: 300
  • PS4: 75
  • PS5: 150
  • Xbox One: 75
  • Xbox Series: 150

“dışarı çıktığımda herkes agi helezonları diye kendini yırtıyordu”

2 Beğeni

işaretleme hatası varsa oyundan demek ki yoksa ben orayı seçip yeri işaretle diyorum. neyse uzun işmiş teşekkürler bilgi için

1 Beğeni

2 ay önce 1 defa 215 tl ye düştü

1 Beğeni

Epic te şuan kuponla beraber 201 TL.

her güncellemede oyunu bozmayı nasıl beceriyorlar anlamıyorum :unamused:

Game pass pc de deniyorum aşırı fps drop var crackli indireyim diyorum yine aşırı drop var ben bu oyunu nasıl düzgün oynarım.Ekran kartım 6600 xt işlemcim 11400 f

takılmalardan bahsediyorsan onları anca azaltırsın bazı ayarları kapatarak

1 Beğeni

mesela hocam hangi ayarları yazman şansın varmı ne denediysem olmadı birde 1.5 güncellemesi daha game passteki fs 22 ye gelmemiş

Yine mi sorunları çözmeyen aksine arttıran bir güncelleme geldi? Bu sefer yapmam. Hala sonbahar geldiği zaman ağaçlar çıldırmaya devam ediyor. Süreli yeşil turuncu yanıp sönüyor ha keza yolun sağ solundaki karlarda hızlı hızlı gelip gidiyor. Paletlerden dolayı ani ve büyük fps kayıplarımı yaşadığımı söylemiyorum bile.

Bu oyuna bir çeki düzen verilmesi lazım!

Arkadaşlar konu dışı bir şey danışacağım. Elimde aynı traktörün iki ayrı modu var. Ben A modundaki renk seçeneklerini B Moduna aktarabilir miyim. Kendi çapımda bir şeyler denedim ama ortalık biraz karıştı

herkeste ayar tutmayabilir ama resim çekip koyarım benim ayarları

Sizin traktörlerinizin iç kısmı bu şekilde kirli gibi görünüyor mu. Bunun sebebini bilen var mı.

Merhaba, çiftliğime aldığım herhangi bir yerleştirilebilir ürünün (seralar, fabrikalar, garajlar vs.) yerini değiştirebiliyor muyuz veya değiştirmesine olanak sağlayacak herhangi bir mod var mı? Oyun bunları sadece satmama izin veriyor.

ya bu ne rezilliktir :smiley: en fazla bu kadar mı var mibzerden ?

fs19 daki o devasa mibzerlere ne oldu ya