Devamı gelmez hocam hiç bekleme. Boşuna ümitlenmiş olursun. Ama yanlış hatırlamıyorsam orayı açan bir mod vardı.
Bunlar hep tekellikten doğru düzgün rakibi yok SCS gibi(onunda fişi yakındır çekilir)
teşekkürler mod varsa araştırayım
Oyunu 10 dk gamepass ile deneyimledim fs19a göre güzel oldu ya sanki tabi eksik olan şeyler hala var ama idare eder şimdilik
arayüzü sevemedim ya fs19unki daha güzeldi.
Mod yükledikten sonra ve oyun içi esc den oyundan çıkıp girmeye gerek kalmıyor artık(zor değildi ya bunu yapmak eyy giants)
ayrıca bu oyun 270 tlyi de haketmiyor ya öyle ahım şahim bir şeyi yok fs19a da 5-10 tane mod yapsan aynısı olur fs19 fiyatini hakediyordu da bu çok pahalı oldu ya(gerçi bizim ülkemizinde doviz kuru boş değil)
270 yerine 30 tl verin 1 ay oynayın daha iyi sonra baktın yine mi oynamak istiyor canın verirsin 30 eşittir 3 tl oynarsın yine
bir de şu abonelik sistemi snowrunner daki gibi olsaydı çok daha güzel olurdu… pcye format attım snowrunneri yeniden yükledim oyuna girdim bütün modlarımı yeniden otomatik yüklüyor bu çok güzel avantaj snowrunner da keşke fs22 dede böyle olsaydı. Ah ulan ya SCS nin 2 versiyonu bunlarda sanırım(hep rakipsizlikten bir yerleri oynuyor bunların :D)
bir de oyunun menü müziği bağımlılık yaptı ya
acaba merak ettiğim bu xbox ta cloud save sistemi var mı ya ?
çalı kuşu vadisi yok galiba ben bulamadım
formattan önce saveni yedekle oyunu kur açmadan önce yedeklediğin saveni at gerekli bölüme tüm modların gelir yine
Çalıkuşu vadisi diğer ismi Elmcreek’tir. Yukarda paylaştım bahsettiğim modu hocam.
Yıl olmuş 2022 bunları yapmak artık çok saçma geliyor bana. Diğer oyunlara bakınca
öyle mi ben bilmiyordum teşekkürler ben çalı kuşu diye aradım hep umarım sorunsuzdur.
EKLEME: yorumlarda sorunlu gibi burada kullanan var mı acaba bu modu? yenisi buymuş bu arada
valla bana daha garanti geliyor ki bence teknolojiye fazla güvenme derim
biri beni farming’E alsın mahkum etsin bitsin bu hasret
O zaman Hof Bergmann’ı denemelisin abi.
pek içimi açmadı önce köyüme dönmeliyim
bu arada mod çalışmıyor mod klasörüne atıyorum oyunu açıyorum moddan eser yok
Çiftçilik simülasyonu Farming Simulator 22, Xbox Game Pass’e katıldı. PC, Xbox ve Cloud üzerinden artık Game Pass sahipleri tarafından ücretsiz oynanabiliyor.
her yerde maraba yetişsin
şu olay çok saçma ürün satışı listesinde satış yeri var ve en iyi fiyatı veren yer orası ama gidince satamıyorsun çünkü yolu kapalı ve tren yolu kenarında bir yer ve bina bile yok komedi resmen madem kapalı listede niye görünüyor?
harbi ya . Ekin satmaya oraya gittim yarım saat satacağım yeri aradım sonra bulmadım başka yere gidip sattım.
yeri işaretlersen bulunuyor yer tren yolu kenarı ama bulsan da geçiş yok yol kapalı zaten 269 tl lik oyun da bu saçmalık
resmini çekip koyacağım buraya oyuna toz kondurmayanlar açıklar belki bunu
Onda tren kiralıyorsun diye biliyorum. Trene yükleyeceğin noktada boşaltmak için bir yer var. Oraya boşalttıktan sonra treni kiralayım sonra gelen trene binip trene yüklemen gerekiyor.