Farming Simulator 22 [Ana Konu]

duyduğum ps4 de çok az mod desteği olduğu

1 Beğeni

Dışarıdan mod yok, ayrıca konsollar için mod kotası var. Belli sayıca kadar mod destekliyor.

1 Beğeni

O zaman hiç almaya değmez. Sağolun arkadaşlar.

1 Beğeni
  1. DLC’de ortaya çıktı.
2 Beğeni

İyi bir sonraki oyuna kalmadı.:smiley:
Artık lisansdan farklı şeyler lazım.

Yeeeey.

2 Beğeni

bunlarda 200 tl mi acaba :rofl:

Muhtemelen.

çok sevindirdi bu beni

Kubota’nın bir çok ekipmanı var ama traktör, yükleyici ve küçük araç olmak üzere 11 ürün olacakmış. (Kubota Instagram Paylaşımı)

İçerik olarak daha dolu olabilirdi. Hatta bir Asya haritası ve pirinç tarımı da konulabilirdi. DLC dediğin de böyle olmalı.

Sevdiğim bir marka sonunda onuda oyunda göreceğiz. Sonunda lisans olaylarını tamamladılar. Bir Tümosan DLC lazım artık. :smiley:

Gene oynayamayacaz :disappointed_relieved:

sövmek istiyorum
season pass bildiğin yalan dolan la zaten ilk genişleme sıradan bir harita olacak milllet anasının gözü kadar şeyler yapmaya başladı.
arada aldığımız ufak tefek iyileştirmeler sadece :confused:
oynayamıyorum da iyice sinirleniyorum yoksa çok özledim.

ne kubotası krşm millet season pass ile daha mantıklı büyük şeyler ister ne edeyim ben elalemin traktörünü? neyime yarayacak? isterse tümosan gelsin ne fark eder la?

2 Beğeni

Farming Simulator 22 - Kubota Pack DLC’si ile Japon markanın traktörleri geliyor!

bir önemi yok gerçekten

2 Beğeni

Daha oyunu düzeltemediler. Saçma sapan grafik sorunları fps düşmeleri vs. 1 aydır bir kez bile girmedim

https://www.instagram.com/p/Cdx2yfaKtoa/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Gamepass almaya değer mi bu oyun için :smiley: buradaki çoğunluk beğenmedi sanırım fs19a nazaran

Season Pass DLC’lerin ikisi de beni tatmin etmedi açıkçası. Araç çeşitliliği isteyen biriysen alabilirsin ama yok ben sadece çiftçilikle ilgilenmek istiyorum dersen alma.

nası ya :smiley: oyun adı farming simulator 22 değil mi ne oldu bu oyuna bu kadar

Sadece araç çıkartıyorlar. Bir yenilik ve geliştirme yok. Ya Hof Bergmann mod yapımcıları gibi uğraşsalar biraz daha bu oyuncuları daha da tatmin edecektir. Çeşitli hayvan DLC’si çıksa almazsam namerdim. Ördeklerin, keçilerin, koçların, boğaların ve bunların yavrularının olduğu bir DLC çıkartsalar var ya.

gerçi kimse cevap vermiyor ama yine sorayım. bu çalı kuşu vadisinde mağazayı az geçince yol bitiyor orayı açan dlc var mı yoksa sonradan gelecek mi?