Hızlıca hazırladım kontrol edin bakalım. Güncelleme sağlam boş değil. Bazı ufak tefek modlarla yapılan şeyleri orijinal olarak eklemişler. Uğraştırmayın olm bizi
Ekim yaptıktan hemen sonra sarıcı aletler ile hem taşları hemde tohumları daha derini itme işlemi sanırım. Bende güncelleme sonrası şaşırdım. Sadece yabani ot kısmı tarla bilgisinden kalkmış Onuda görsek iyi olurdu.
Güncellemeden sonra ortalığın durumu… Ya neden kasaları değiştirdiniz bune ya… Benim gibi ürünleri bekletip stoklayıp sonra satmak isteyenler kriz geçirebilir bu durumu görünce…
Hepsini tek tek topladım… ama nasıl bir bugsa artık üst üste durmuyorlar duruyorlar ama aralarında boşluk var bir ton, kafayı yedim tekrar koyana kadar hepsini, direkt l ile bağladım gittim attım çiftliğin arkasına dorseyi… Gidip satıcam Ocak-Şubat gibi para getirsin bari
oyun toparlanana kadar insanın hevesini bitiriyor. yapay zeka halen berbat oyunun kendi oluşturduğu tarlada oyunun içindeki ekipmanla ekim sürüm yapamıyor tarlayı yarım yamalak bırakıyor. yahu hiç kimse test etmedi mi bunu her fs serisinde aynı olay. eğer ağaçtan gidemiyorsa işçinin gideceği yerdeki ağaçları seyrek tutun bari
diğer konu yapay zeka işçiye mahsulu götürmesi için yer seçiyorum yolun ortasında işçi oraya ulaşamıyor diyor yada saçma sapan bi sağa bi sola gidiyor bunları yapmak zor değildir gerçekten ya
tarlanın gübrelenmesi lazım işçiye vermeye kalkıyorum işçi tarlaya ulaşamıyor diyor tarlanın başındayken saçma sapan iş
her sene yeni çıkanı almayacağım diyorum gene gidip alıyorum saf gibi