şaka gibi gerçekten. cms çıktığı günden itibaren yamalar yayınlayıp durdu bunlar oyun çıkalı 20 gün oldu patch vermediler
o tweeti atabilir misin buraya?
Haut beyleron bende de kasıyor save ilerleyince. Kış aylarında kar dokusu gelince de yollardaki ve ağaçlardaki doku gidip geliyor o da çok kastırıyor oyunu.
Soon, our QA team is hard at work going through bug reports and working closely with the devs on fixes.
İlk verilen cevap bu ikincisini şuan bulamadım ikincisinde de Noel öncesi uptadenin geleceği belirtilmişti
Bu yıl yapılan oyunların hiçbiri nedense olmuyor. Forza Horizon 5, fahiş fiyatlı remasterlar ve sonra Fs22. Üzülüyorum bu kadar umursanmamasına
Benim de kış geldiği zaman tarlada ki kar efekti anlık gidip geliyor
Fs ye ne kadar kizsamda düşününce bütün sorunlari öğrenip tek seferde halletme düşüncesi olabilir eğer öyle birşey düşünüyorlarsa tmmdir benim için
ben de 170 hp massey almıştım boyası gidik 35bine
hasan abi bi videounda bu realistic cab viewer ın sıfırlanmasından bahsetmiştide unuttum şimdide bulamıyorum nasıl yapılıyordu araçta muavin koltuğunda oturuyor gibi kamera
İlk kariyerden battık. 3 tarla soya fasulyesi ek biç bekle sıkıldım kredi çektikçe çektik kariyer çöktü. Single player oynayan için öneriniz nedir? Parkta seracılık yapanlar köşeyi dönmüş sanki
Not : Xerion 5000 moduda bir çıkmadı ki alalım kariyere
serada marul ve tavukçuluk. tarla döndürme de yapabilirsin elinde bi miktar sermaye birikince.
Bu oyunada keçi eklenir mi?
@coyote bekliyorduk ama gelmedi
Hilesiz hurdasız yaptığım save şuan açılmıyor %34 te oyun aniden kapanıyor bu firma iyice kendinden soğuttu ne zaman güncelleme getirmeyi planlıyorlar acaba
Yeni canlı yayın Cuma veya Cumartesi olacak gibi duruyor. SCS’nin yayında ne söyleyeceğine bağlı. Bu arada iyi modlar çıkmaya devam ediyor.
+++ Güncelleme bekleniyor.
+++ İlk yayında ST Çiftliği sunucusunda hasat yapılacak.
75 saatten sonra sıkılmaya başladım güzel bi harita modu gelse iyi olur artık.
Beklenen güncelleme çıkmıştır. Konuları hazırlıyorum. Zaman alacak.
gene tüm değişiklikler listesini çevirmişim lanet olsun