Farming Simulator 22 [Ana Konu]

oyundan çıkarken oyundan atma sorunu gider inşallah. sürekli mavi ekrana düşüyor bilgisayar

1 Beğeni

Toprağın işlenmesi ile ilgili bi güncelleme yapılması lazım. O kadar farklı ekipman geldi tam olarak kullanılmıyor hiçbiri.

hepsi kullanılıyor ve faydası/zararı var

1 Beğeni

Elbette kullanılıyor da mesela toprağı sürekli olarak sığ ekipmanla sürmenin ilerleyen yıllarda hasada - yönlü etkisi olmalı. Hız faktörü de var örneğin sürülmesi gereken tarla için hızlı çalışan ekipmanı alıp geçmek yetiyor. Yavaş çalışan spader ı kullanmak yerine daha hızlı çalışan pulluğu kullanmak daha mantıklı. Aralarında oyun içinde fark yok çünkü.

1 Beğeni

sanırım gerçekçi oynamak isteyen veya daha fazla alet kullanmak isteyenler daha çok kullanıyor hızlarına fln bakmadan yoksa dediğin gibi kimse yavaş olanı seçmez

Fs17-19 da bu saman püskürtme aletinin kare balyası için olanı vardı fs22 de kaldırmışlar. hayvanların içine saman vermek işkence oluyor bu aletle. bunun kare balya için olanının modunu bilen var mı ben bulamadım.

1 Beğeni

yakında modlama ekibi giants software modhubda paylaşır :smiley: belki onay bekliyordur sdfsdf

2 Beğeni

her oyunda 2-3 ay mod portlanma işkencesi oluyor :smiley:

FS Discord kanalından [AG15] brit ainna7 paylaşmış

her oyun zorluğunda satış fiyatları ele almış sahibi edigorin

2 Beğeni

Oyundan anlasam pahalı olmasa alıcam :smiley:

4-5 Palet yumurtayı sattım son palet bir türlü satılmıyor. buga felan mı girdi anlamadım kaldı ortada. kaldıramıyorumda

Fırın ürünlerin tamamını almıyor. Belirli miktarda ihtiyacı kadarından sonrası kalıyor öyle. Diğer satış noktasına götürmen gerek.

Teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Konuya yazanlardan multiplayer sunucusunda oynamak isteyenler yazabilir. Ayrı çiftlik kurma olayını da diğer sunucuda yapabiliriz. Belli kişilerin tek çiftliği olur.

Vayyy çok güzel duruyor.

Twitter’da bir kullaniciya cevaplarinda yakın gelecekte hataları düzeltmeye başlamak için calimasya başlayacaklarını (bu zamana kadar ne yapıyordunuz diye akla geliyor) ve daha sonrasında ise Noel öncesi güncellemenin çıkacağını yazmışlar

1 Beğeni

haut beyleron profilim kasmaya başladı multiplayerda olan şeyi hissediyorum bazen :smiley: