oyundan çıkarken oyundan atma sorunu gider inşallah. sürekli mavi ekrana düşüyor bilgisayar
Toprağın işlenmesi ile ilgili bi güncelleme yapılması lazım. O kadar farklı ekipman geldi tam olarak kullanılmıyor hiçbiri.
Elbette kullanılıyor da mesela toprağı sürekli olarak sığ ekipmanla sürmenin ilerleyen yıllarda hasada - yönlü etkisi olmalı. Hız faktörü de var örneğin sürülmesi gereken tarla için hızlı çalışan ekipmanı alıp geçmek yetiyor. Yavaş çalışan spader ı kullanmak yerine daha hızlı çalışan pulluğu kullanmak daha mantıklı. Aralarında oyun içinde fark yok çünkü.
sanırım gerçekçi oynamak isteyen veya daha fazla alet kullanmak isteyenler daha çok kullanıyor hızlarına fln bakmadan yoksa dediğin gibi kimse yavaş olanı seçmez
Fs17-19 da bu saman püskürtme aletinin kare balyası için olanı vardı fs22 de kaldırmışlar. hayvanların içine saman vermek işkence oluyor bu aletle. bunun kare balya için olanının modunu bilen var mı ben bulamadım.
yakında modlama ekibi giants software modhubda paylaşır belki onay bekliyordur sdfsdf
her oyunda 2-3 ay mod portlanma işkencesi oluyor
FS Discord kanalından [AG15] brit ainna7 paylaşmış
her oyun zorluğunda satış fiyatları ele almış sahibi edigorin
Oyundan anlasam pahalı olmasa alıcam
4-5 Palet yumurtayı sattım son palet bir türlü satılmıyor. buga felan mı girdi anlamadım kaldı ortada. kaldıramıyorumda
Fırın ürünlerin tamamını almıyor. Belirli miktarda ihtiyacı kadarından sonrası kalıyor öyle. Diğer satış noktasına götürmen gerek.
Teşekkür ederim
Konuya yazanlardan multiplayer sunucusunda oynamak isteyenler yazabilir. Ayrı çiftlik kurma olayını da diğer sunucuda yapabiliriz. Belli kişilerin tek çiftliği olur.
Vayyy çok güzel duruyor.
Twitter’da bir kullaniciya cevaplarinda yakın gelecekte hataları düzeltmeye başlamak için calimasya başlayacaklarını (bu zamana kadar ne yapıyordunuz diye akla geliyor) ve daha sonrasında ise Noel öncesi güncellemenin çıkacağını yazmışlar
haut beyleron profilim kasmaya başladı multiplayerda olan şeyi hissediyorum bazen