oyunda 4 senede bakımı gelen traktörün 5 senede bu hale gelmesi çok abartı değilmi 15 sene kullan bu hale gelmez gerçekte keşke yakıtla bakımları senede bir yapılacak sekilde yapılsaymış
Giants Software ne kadar övünse az, DICE ise yerin dibine girse yeridir. Resmen batırdılar, oynayanlar da söve söve oynuyor zaten.
giants ta ovunulecek birsey yok, yaptiklari seyi ellerine yuzlerine bulastirmis durumdalar, oyun icinde surekli bug yada hatalar aliniyor, sadece oyuncular oynama cabasi icinde. bu noktada tebrik edilecek olanlar oyuncular ve onlarin sabirlaridir diye dusunuyorum
Neden fiyat faktörünün etkisi yok neden neden?
piyasada bir tane daha gerçek markaları kullanan ve çoğu bilgisayarlar tarafından çalıştırılabilen bir alternatifi olsa bu kadar oynanmaz
bu oyuna ne zaman bi patch getirecekler. dün kendi kapadığım oyun bugün açılmıyor %95 te takılı kalıyor işe gitmeden 2 saat bi oyun oynayalım diyoruz giremiyoruz bile
Türkiye’de Battlefield oyuncusu için fiyatın çok önemli faktör olduğunu düşünmüyorum. Oyunu oynayan kitlenin hemen hemen tamamı 20 yaş üstü ve 3-4 yıl boyunca 1000 saat civarında oynayacağı için fiyat çok dert değil. Fiyat zaten sorun oluyorsa eski Battlefield oyunundan devam edip indirimden sonra yenisine geçebiliyor. Ama son çıkan Battlefield 2042 serinin en hatalı ve eksik oyunu. Pandemide oyunu yaparken uzaktan çalışmak zorunda kalmışlar ve haliyle oyun yetişmemiş. Ekonomik olarak da sıkıntı yaşadıkları için oyunu bu haliyle çıkarmışlar.
Yani burada oyunun fiyatını referans almak çok yersiz. Yıllardır EA oyunlarının çıkış fiyatı PC’de 60€ veya 60$. Farming Simulator 22 de 50$.
Bu bağlamda senin dediğin şuna çıkıyor millet Battlefield’ı 10 $ için yerden yere vuruyor.
BF tek steamde yok. Diğer platformlardaki rakamları bilmiyoruz. Bu yüzden sadece steam üzerinden karşılaştırma yapmak saçma ve yetersiz.
Fs22 de tek Steam de yok.
Yeni araçlar mı geliyor?
artık böyle devam sürekli bişeyler bişeyler bişeyler
ilk dlcde bunlar gelir hearalde
Landini mi? istediğim modeli geliyor oyuna, bundan sonra nasıl olucak? ücretsiz güncellemelerle mi gelicek araç ekipmanlar yoksa DLC ile mi gelicek anlamadım, orası bir soru işareti, eğer güncellemelerle yeni araçlar ekipmanlar ekleniyorsa o zaman yıllardır süren DLC politikası değişiyor gibi
4 adet DLC sözleri vardı. Umarım DLC değildir. 4 araç ve ekipman çok yetersiz. 19’da olup 22’de olmayanları 3’e bölüp koysunlar işte.
Oyunu deli gibi oynamak istiyorum. Bu takılma sorunlarından dolayı iade ettim. Bir yandan gameplay videoları izledikçe tekrar satın alıp,hasata başlamak istiyorum takıla takıla da olsa Diğer yanım özensiz bir çıkış yapan firmaya öfkeli. İki arada bir derede durumundayım
E kimse ormancilik yapmiyomu
@BetaDragon yenilik olmayınca kimse girişmedi. Şu an çeşitli hatalar da olunca ormancılık keyfi işten başka bir şey olmuyor.
@masiva güncellemeyi bekleyin.