Kare balyalar sarılıyor kullandığınla. Rulo balya için var mı bilemiyorum.
yazdıktan sonra çözdüm otları kuturmamak gerkeiyormuş sarmak için. otları kuruttuğumda sarmıyor
Nvidia ekran kartına her güncelleme geldiğinde oyunun grafik ayarları sıfırlanıp duruyor nedense
Sildim kurtuldum ben. Çok sıkılırsam belki yükleyebilirim. 19’a devam.
Artık oyundan ses alamıyorum bu problemi yaşayan var mı?
567MB güncelleme gelmiş.
Patch 1.2.0.2 (available soon)
Fixed pallet handling with Manitou MC 18-4
Fixed issue when using tools with variable working width in Norwegian and Portuguese
Fixed issue when using charging station in Czech
Fixed issue when AI grain tank is almost full in Danish, Norwegian and Swedish
Fixed crash when loading savegames with corrupted trees (trees can still get corrupted when cutting)
Patch 1.2.0.1 (console only)
Fixed a rare issue where suspending the game could lead to either a black screen or an infinite saving situation (Xbox)
Fixed an issue where downloading lots of mods would cause the game to crash when changing users or saving and quitting savegames (Xbox)
Fixed an issue where handling lots of pallets in MP could crash clients on older console generations (PlayStation)
hak eder ama townscaper ile dorf romantik de başka oyunlar
güncelleme ile paletlerin performansı iyileştirildi
düzelmeyi fark eden oldu mu?
genelde süper gücü açıp yığıyorum da deneyeyim dedim güzel geldi
Paletle uğraşılmaz ya sinir ediyor insanı
paletleri övelim dedik patladı
yeni mikrofonla kaydettik fark var. yağ fabrikasını da göstericem ama biraz yavaşladık cicim ayı bitti :sdfdsfds
tarlaları sürmek için saban şart mı
bu oyuna yeni güncelleme ne zaman gelir acaba kış aylarında etraftaki ağaçların tarlaların dalgalanması bir süre sonra kanser etmeye başlıyor insanı
evet şimdi baktım. gerçekten sinir bozucu
Yeni kar küreme makinesine bakmak vasıtasıyla geri döndüm.
Sormak istediğim daha şimdiden 80 adet mod oldu. Hatta bazıları paket halide. (Holmer ve Horsch) Bunları çiftliğe koymasam bile FPS’te düşüş yaşar mıyım?
@FarmerJax hangi modları kastediyorsun? onları yüklemene gerek yok ki? ihtiyacın olanı kur yeter