Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Deutz-Fahr on numara traktör :slight_smile: sesleri çok harika ya oyun içinde, zorlanıyor arada harika yapmışlar gerçekten sesleri, öve öve bitiremedim, bir ses sistemi oyunu ne biçim değiştirmiş.

1 Beğeni

Fransa haritasında oyun kartuşu diye bir şey var toplam 20 tane bulmanız gerekiyor her bir kartuşa 50.000 lira para veriyor.

Görüntüsü var mı?

resim çekeyim ben atıyorum birazdan

1 Beğeni

En altta resmi bulunan oyun konsoluna bu karuşları yerleştirebilip diğer bulduğunuz kartuşlarla değiştirebiliyorsunuz bu konsol evinizin garajının içinde ben şimdilik 3 tane bulabildim. birisi kalenin içinde diğeri uzay teleskobunun orada biride ormanın içinde tarihi merdiven gibi bir şey var onun üstünde uzay teleskobu haritanın sol üstünde

Zeytin videosunu montajlayıp öğlenden sonra yayınlarım. Hatta dün gece multiplayer sunucusudna çiftlikleri biraz dolaşıp video çektim. Silaj videosu ise diğer kanala atılacak.

4 Beğeni

mancınıktada var

1 Beğeni

aynen şimdi buldum :slight_smile:

Üretmeye devam :slight_smile: Screenshots konusu ne zaman açılacak ya? :smiley:

Şu build mode oyunu başlı başına zaten farklılaştırıyor düşünsenize olmadığını yeni oyunlarda. İki farklı oyunu birleştirmiş gibi bir şey oluyor build mode ile.

2 Beğeni

1 kale

2 uzay teleskobu

3 orman içindeki merdiven şeklinde sur

4 mancınık

5 göldeki gemilerin yanındaki binada bulunun şişme botların orada

6 tren rayının orada

7 bankın dibinde

8 yine kale içinde

9

10 Diğer ormanın içinde

11

12

2 Beğeni

Screenshots konusu açıldı. Unutmuşum kimse de söylemiyor oyuna daldı herkes :d
@kaan yeni oyunda inşaat olacak.

Sizlerde de bulanıklık sorunu var mı?

Ayarların birkaçı hariç olabilecek en yüksek ayarlarda.

Aniso x1
Kenar yumuşatma kapalı ve altında TAA diye bir seçenek var o işaretli.
Arka aynalar “0”

40-70 fps arası görüyorum ama ara ara drop giriyor. Ve bir bulanıklık var ne yaptıysam kaybolmadı. Yazdığım diğer seçenekleri farklı kombinasyonlarda denedim ama bulanıklık gitmediği gibi çok fazla fps kaybı yaşadım.

Ayrıca uzağa bakış için ne tür bir ayar çekmeliyim. Uzaktaki ağaçlar, yeşillikler pastel boya ile boyanmış gibi duruyor. 19’da daha bir gerçekçi duruyordu.

Bak yukarda bahsettim o olaydan, TAA yı kapat normal kenar yumuşatmayı aç.

1 Beğeni

Taa kapatıp aniso 8x veya 16x yap bulanıklık sorununun ana kaynağı aniso… hatta üstte paylaşmıştım ekran kartın nvidia ise o ayarı da yap aniso x16 x8 yapınca performansın da azalmasın… Ama bulanıklığın ana nedeni aniso ayarı… Kenar yumuşatma 8x ise 4x e 4x ise onuda 2x e alabilirsin… Çok bir farklılık yaşamadım ben o ayardan, Drop sorunu ise genelde bulut kalitesi yapıyor çıktığı gün epey uğraştım o sorun için geçende çözebildim onu bulut kalitesini yüksek veya ortaya alın, drop kalmadı bende o şekilde. Bulut kalitesi en yüksekte iken sapıtıyor oyun

1 Beğeni

Ayrı konu açıp “Farming Simulator 22 - Bulanıklık sorununa çözüm” şeklinde daha iyi olabilir.

2 Beğeni

Tamamdır müsaitken açayım konuyu

bu da bitti yapılacak çooookkk iş var

6 Beğeni

@kaan ikinize de teşekkürler

Performans stabil kalıp, bulanıklık gitti. Biraz tırtıklar arttı ama şu an gayet iyi.

2 Beğeni

Oyun ayarlarında artık elleme bağlamayı açıp kapatabileceğiz. Herkes istediği gibi yapacak. Yeni oyunla böyle ayrıntılar güzel oldu.

4 Beğeni