Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Oyuna güncelleme mi geldi? Akşam çalışan modlar şuan çalışmıyor :smiley: Çıkış yap dediğimde oyundan hata verip atıyor garip geldi … oyunun kendi içindeki menüden bir mod kurayım dedim gene çıkış yap dediğimde oyundan hata verip atıyor
+Dosyaları da doğruladım yine aynı

Bugün bende de 2 kez attı. Dün 15 saat oynadım 1 kere bile atmadı :smile: güncelleme yok bu arada

1 Beğeni

Modları kurduğunuzda çıkarken direkt masaüstüne atıyor kilitlenip normal yani ama güncellemeyi bekleyeceğiz.

1 Beğeni

Az önce yine grafiklerde bir şey fark ettim Aniso x16 yaptığınızda tarla ve uzak tarlara doğru yerlerde vs. inanılmaz netlik artıyor, Nvidia denetim masasından Negatif Lod tercihi: kapalı , Trilineer Optimizasyonu: kapalı seçtiğinizde hem performanstan bir şey gitmiyor hemde tarla, yerlerin veya uzağa doğru olan tarlaların görüntüsü çok çok iyi oluyor aniso x16’nın da çok etkisi var ama denetim masasından bu ayarlarla birlikte yapmak lazım

Ekran görüntüsü 2021-11-25 163734

1 Beğeni
2 Beğeni

Orası doğru tl yi bitirdiler. steam kuru yükseltirse kendi kaybeder aklı başında biri buna 600 tl vermez

@HasanOfke bulanıklık olayını çözdüm ya, çok basit bir şeymiş esasında, Taa dan dolayı oluyormuş, normal kenar yumuşatma kapalı sadece Taa açıktı, Taa daha iyi sanmıştım, Taa görüntüyü bi garip gösteriyor renkler falan değişik, normal kenar yumuşatmayı açınca normale döndü, yayında birisi demişti eğer burda forumda o kişi varsa ve görüyorsa çok teşekkür ediyorum :slight_smile:

boş yapan sensin her kes senin gibi zengin değil her şeyi kabullenip anca 150 tl eden oyuna 269 verecek kadar. işe bak yahu kazık fiyatın bile avukatları var pes artık :roll_eyes:

Steam daha ne yapsın, adamların verdiği emeğin bir karşılığı var. Steamdeki hemen hemen her oyunun en ucuza satıldığı ülke Türkiye. Daha ne yapsın adamlar ekonomik krizdeyiz diye bi oyun alana hediye çeki mi versinler. Bu kadar steame veya oyun firmalarına çemkireceğine git insanları saatliği 1 dolara çalıştıran düzene çemkir.

2 Beğeni

Bugün bir şey dikkatimi çekti. Su doldurmak için tırı dere kenarına yanaştırdım ve durduğum yerden insanlar geçiyor. Ben orada dururken bir insan geldi ve içimden geçmek yerine benim işimin bitmesini bekledi.

7 Beğeni

yapay zekada son nokta :smiley:

3 Beğeni

FIAT 1300 DT giant tarafından mod olarak siteye yüklenmiş neden oyunun içinde gelmedi ki ?

ST Tarım büyüyor. :smiley: Deutz almayacaktım sonra aklıma FS 2011 ve FS 2013 geldi. Anlayan anladı. :cry:
Bu arada Silaj olayına daha çok var. Ekim ayını bekleyeceğiz. Tabii hızlandırıyorum. Yarın Üzümleri topluyoruz. Lely Vector ahırı vs. ondan sonra kurulacak.

5 Beğeni

güzel traktörmüş ama spor araba gibi : D

Tabbi o zaman deutzdan başka lisans yoktu.
Ama bu varken deutz alanda ne bileyim yani.

He yakıtı içerdi o ayrı mesele.Bu yüzden türkiye haritası gelirde mazot fiyatları gerçekçi olursa almayın ocağınızı batırır.:smiley:

bu sılaj makinalarında bug var. şuan ben de sılaj yapıyorum fakat makinayı çalıştırmadan traktör tam gaz veriyor :smiley:

Sclüteri elbette kullandık am iki oyun hayvancılık ve deutztu

1 Beğeni

Hayvanların altına saman atmak için kare balya alan aleti kaldırmışlar oyunda yok. Yuvarlak balya olan şeye kare balya koymaya çalışıyorum. Olan şeyi neden kaldırırsın ya şaka gibi

1 Beğeni

küçük balya toplamak için makine gelimiş yeni keşfettim :sweat_smile:

1 Beğeni

Bu vardı zaten :smiley:

1 Beğeni