Maşallah akıyor. Geçenlerde Deutz bölümü kapanmıştı şimdi ondada “coming soon” ibaresi geri gelmiş. En kötü bir döverbiçer ile traktör gelmeli.
canım çekti fs19a o çeltikli brezilya haritaısnı indirdim ama henüz profili başlatmadım
olmasını beklediğim bazı gelişmeler ona göre oynucam
bu arada malum blender deneyimi olunca fs22de kendi çapımda bir şeyler yapmak istiyorum özellikle harita konusunda takıntım var ufak çapta bir şeyler başlatabilirim yine o dönem işlere bağlı ama kesin istiyorum
giants editor rehberleri var zaten gayet basit ama uğraşmak lazım
Turkish Village / Türk Köyü haritasını başlatsak fena olmaz mı? Ben ittirmedikçe olmayacak çünkü
fs19 da biri yapıyordu bir ara ama şuan ne oldu hiç bir fikrim yok.
o iptal olan bir şey ben biraz ilgilenmek istiyorum hala düzgün bir çalışmamız olmaması rezillik ama işte bütün zamanı da ayıramam bir şeyleri önünü açabilsek keşke
bir de iyi olması gerekeceği için fs22ye de çok şey giriyor fs19 da öyle basit değil
Sesler çok harika ya.
steyr in eski kasalarından 8130 serisi çok hoşuma gidiyor var mıdır acaba
Farming Simulator 22’nin yeni toprak dokuları Parallax Occlusion Mapping sayesinde daha doğal ve gerçekçi görünüyor. Yeni blog yazısında yeni zemin çalışma sistemleri ve dokuları tanıtılıyor.
akşam köye geri dönüyoruz
Yetişirse 19:30 civarında FS19 canlı yayını var. Yeni profile başladım ve ortam gerçekten çok güzel. FS 22’nin son olaylarından da bahseder çıktığında başlatmak istediğim harita projesini konuşuruz.
Kim kullanıcak bu New Hollandı? ya iyi hoş da gereksiz gibi duruyor, sadece tanıtım gibi

koy abicim işte şunu

yanar yanar deutz fahr markasına yanarım, oyunda artık Deutz-Fahr traktörü yok, sadece biçerdöver var, nereye gidiyor bunun sonu bakalım.
Düzenleme: Ufak bir düzeltme fs nin sitesinde deutz fahr markasında önce coming soon yazmıyordu sadece biçerdöver vardı şu anda yazıyor sanırım yine olacak traktörler, olmazsa zaten eksik olur oyun

Bana hitap ediyor kullanılmaz boş değil emin olabilirsin
Yok dostum paletli traktörler bana hitap etmiyor özellikle bu tek uzun palet olan modeller, bu şekilde palet dedinmi benim aklıma sadece excavator gelir sanki tarlada işi olmazmış gibi hissediyorum, sadece bi önyargı, alışınca paletli iş makinalarını inşaat sektöründe görmeye
bak mesela bu tip palete sahip traktörlere okeyim, ama sanki o new holland tam bi şantiye aracı gibi, benim kişisel düşüncem. Mesele bi bakıma da aslında küçük traktörlere palet konulmasını gereksiz buluyorum.
Aslında FS’de lisanslı traktör vs aramamak gerekir. Ne de olsa modlardan çekiliyor ama insan yine de orijinal, donmayan, kasmayan bir şeyler arıyor. Bu sene oyun lisans olarak dolu dolu, Deutz bölümüde tekrardan açıldı ama dikkatimi çeken tarım ekipmanları firması koca Horsch’tan sadece iki ekipman koymuşlar. Oyunda, ekim ve tarla bozma işlerinde en çok kullandığım markaydı halbuki. Belki yine free dlc olarak getirirler.
Farming Simulator 22 Fact Sheet #6 Üzüm hasat makinesi, bahçe traktörleri, biyometan ile çalışan New Holland traktör…
https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-22-fact-sheet-6-uzum-hasat-makinesi-bahce-traktorleri-biyometan-ile-calisan-new-holland-traktor/
FS22 ile seriye itaat etme dönemi başlıyor. Bertaraf olmamak için kararınızı ona göre verin.
77 liradan aldım köpeği bile olurum sorun yok
fs 19’u kaldıralım 2 ay oldu fs 22 gelsede oynasak