Farming Simulator 22’nin üretim zincirindeki tüm ürünler, üretim tesisleri ve bağlantıları açıklandı!
yazının sonunda yazdım buraya da ekleyeyim multiplayer sunucularında bu malzemeleri karşılamak için sürekli bir şeylerin planlı olarak ekilip biçilmesi lazım açılacak tesisler de yine çiftlikler arasında dağıtılmak zorunda çok büyük bir iş çıkıyor
77 liradan aldıkta bilgisayar sıkıntı Fs 19 u orta ayarlarda oynatıyo 22 de sıkıntı olur diye düşünüyorum.Bu dolarla daha iyisi de hayal maalesef.Benim bilgisayardan daha iyisini almak için 5-6 ay yemeden içmeden çalışmam lazım.
Ekleme: Mevsimlerin uzunluğu ayarlanabilir olmuş. Az önceki blog da paylaştılar. Çeşitli grafik geliştirmeleri yapılmış(bazı sahnelerde önceki oyundan bile kötü duruyordu), sorghum üzerinde değişiklikler, ve daha çeşitli iyileştirmeler düzenlemeler olmuş, gamescom oynanış görüntüleri ile oyunun piyasaya sürülmüş versiyonun grafikleri arasında bazı farklılıklar olucakmış, biraz daha cilalanmış yani grafikler.
Beta mı? sanmıyorum, daha önce hiç olmamıştı diye biliyorum, ha şu var içerik üreticilerine önceden verilir oyun, fakat bu 1 ay önceden falan olmaz yani, ortalama çıkış tarihinden bir hafta önce içerik üreticilerinin eline geçer oyun, fakat yayın ambargosu olduğu için video paylaşamazlar, önceden videolarını çekerler hazırlık yaparlar, ambargo kalktığı anda videoyu yayınlarlar.
Hayvancılıkta da güzel yenilikler var, Lely otomatik yemleme ekipmanları var!
Yalnız bi şu hayvanların sayısı olayını hayla çözemedik gitti 50 ineğin içinde ahırda 15-20 inek gözükmesi…
Ya evet ya, her şey güzel hoşuma gitti, ama hep bi içimde ukte olarak kaldı şu hayvanların cinsiyetinin oyuna eklenmemesi yıllardır, besi işine 2050 de resmi olarak giricez herhalde her şey cok güzel işte ekleyiverin şu hayvanların erkeklerini de tam olsun, ne uzattılar be, üretim zincirine et de girmiş olurdu doğru bir şekilde işte.