Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Parallax mevzusunu kendim de deneyeceğim.

5 Beğeni

oyun kalitesini yükselten bir diğer özellikler maalesef :smiley:

güzel olmuş

sitede yazıcam ama şu an wrc10 saçmalığıyla biraz takılmam lazım

1 Beğeni

Keşke sadece karakter oluştururken değil de oyun içinde de kıyafetimizi, gözlüğümüzü falan değiştirebilsek. GTA gibi.

Farming Simulator 22’nin yeni karakter oluşturma ekranı özellikleri tanıtıldı

@sparteam dediğin olay zaten var geçen videoda söylemiştim şu an açıklandı

4 Beğeni

ÖNEMLİ!

Çiftçilikle ilgilenen cevaplasın lütfen.

FS 19’da bildiğiniz gibi bazı çeviriler garip. Bunu düzeltecek biri var.

Öncelikle TKT var. Tam Karışık Tayın diye geçiyor. Tam Karışık Rasyon olarak değişebilir.

FS 22 ile birlikte bazı yeni detayler geldiği için bu aşamalar önemli olacak. Örnek olarak Silaj şu an otlarda ve mısırda yapılıyor.
Silajlık Mısır veya Mısır Silajı diyoruz ama Silaj işlemi fermantasyondan sonraki sürece verilyor. Biz genel olarak kullanıyoruz.
Tarlada biçildikten sonra verilen isim nedir?

Anızın yerine geçecek bir kelime aranıyor!

Hasıl diye bir şey var. Yeni çeviriler Hasıl ya da Silajlık Mahsul, Kıyılmış Mahsul, Kesilmiş Mahsul, Silajlık Kesim gibi ifadeler eklenebilirmiş.

O nedenle böyle konularda desteğe ihtiyaç var.

Basit ve oyuncular tarafından anlaşılır olması gerek.
Aynı zamanda doğru olması gerek.
Kullanıcı arayüzü ve oyun içerisindeki ölçeğe de uymalı. Çünkü biz hep büyük makineler üzerinde yürüyoruz. Küçük tarım yapılmıyor.

Özetle Mısır Silajı, Yemlik Silaj? Tüm sürecinde kullanılan terimler lazım. Halk arasında, sektörde doğrusu artık neyse o gerekiyor. Ot başka mısır başka… :smiley:

Çeviriye yardım edecek kişi buraya da gelebilir.

4 Beğeni

merhaba, fs19’un türkçe çevirisinde 3400’den fazla satır var hepsi gözden geçiriliyor, çoğu hatalı kısım, cümle ve ifade bozuklukları düzeltiliyor fakat Hasan’ın da dediği gibi bir yerde takıldık kaldık bu yüzden communitye danışma ihtiyacı hissettik. Hali hazırda silajlık kesimde elde edilen materyale oyun içerisinde Anız deniyor, fakat anızın anlamı bu değil, bambaşka. Bunun yerine eski dilde Hasılı düşündük, hasıl olmak deyiminin de kökeninde yatan ‘‘Hasıl’’ yeni başak tutmuş ve hayvanlara yem olarak verilmesi için ekilmiş ekin anlamına geliyor, şahsen bunun en doğrusu olacağını düşünüyorum fakat günümüzde unutulmaya yüz tuttuğu için çoğu gerçek çiftçi bunu kullanmıyor veya başka anlamlar için kullanıyor sizlerin fikri önemli, lütfen katkı yapmaktan çekinmeyin.

alternatifler: Silajlık Mahsul, Kıyılmış Mahsul, Kesilmiş Mahsul, Silajlık Kesim

Japon ISEKI markası da FS 22’ye katılmış.

3 Beğeni

Bu resim nedense bana huzur verdi.

2 Beğeni

:tractor:Japon traktör markası ISEKI, TJV 985 modeliyle Farming Simulator 22’de ortaya çıkıyor. Einböck Chopstar 5-90 + Row-Guard adlı yabani ot avcısı ekipmanı ile tanıtılıyor.

yürü be fendt nasıl da bakıyor öyle :smiley: hemen alacam

arkadaşlar yukarıda çeviri ile ilgil önemli bir bilgi paylaştık @kaiserx şu an bu konuda yardımcı oluyor.

Anız oyunda yanlış kullanılıyordu.

Aşağıdaki görselde yanlış kelime ile tanımlanıyor. O yüzden bunun değişmesi lazım.
Bilenlerin fikirlerini yazmasını istiyoruz.

Buğday, Arpa, kanola ve Mısırdan elde edilen kesilen, kıyılan bir mahsul
Ama ismi tam ne deniyor? Kesilmiş Mahsul, Silajlık Mahsul, Kıyımlanmış Mahsul olabilir.
Silajdan önceki halini diyoruz. Halk arasında ve çiftçilikte tam olarak ne ile tanımlanıyor?

2 Beğeni

Şuan Anız olarak bahsedilen üründe sanırım ayrı bir isim yok… o yüzden anız olarak isim vermiş olabilirler. Silajlık Mısır vb. diğer ürün isimleri olur olsa olsa o evrede yerine gelebilecek tabir…

Silajlık mahsul olur abi silaj olarak kullanılıyor çünkü normalde de

Etsciler seri üzgün :joy::joy:

Bu arada Kubota dururken o garip marka neden gelmiş

Fs22 ye gelmesi gereken özelliklerden birisi tarladaki toprak yapısı. Mısır slajı almak için ekilen arazinin toprağı çok sulu ve balçık şeklinde olur, arazide iş makinaları oldukça zorlanır. Mevsimler kesinlikle gelmeli ama mevsim şartlarının etkisi fiziksel olarak gözlenmeli. Olmuşken tam olsun demiyorum o hissi verse yeterli.

Konuyu okumadım belki de bu saydığım özellikler gelmiştir.

Day One Edition ne oluyor?
https://www.instagram.com/p/CUNkXKHqz2P/?utm_source=ig_web_copy_link

Amazona özel bir sürüm de diğerlerinden bi farkı yok gibi.

Amazona özel bir sürüm ama oyun çıktığı gibi mod olarak indirilebilir. FS19 da Mahindra’nın küçük bir aracı özelken mod olarak yüklemiştim.

Bugün de ATSciler seri üzgün :joy::joy:

fs tırları

2 Beğeni
5 Beğeni

Desene ets 2 fs 22 ikisi anlaşıyor :smiley: